Inte okej!

Jag somnade ifrån mitt tentaplugg nyss och vaknar upp av att jag hör ett äckligt högt skrik. Min första tanke är att jag måste rädda mig själv fort som tusan för uppenbarligen är det något på gång i huset.  Sen slänger jag en blick på tvn och ser att det är någon smart sate som har fått för sig att sända en förlossning på tv4+ såhär mitt på blanka dan.
Usch och fy blääää! NedransAmatörTVkanalSomFörstörMittHoppOmEttNormaltLiv!
Hur ska jag gå vidare nu hade dem tänkt?

Varför!

Jag har funderat på en sak, som jag alltid lyckas med. När jag ska öppna ugnen för att se hur de går för sakerna där inne så lyckas jag alltid köra ner huvudet för snabbt och möts av en gigantisk värme moln.
Varför gör jag alltid så? Det är ju inte ens kul!

Snälla rara söta mamma!

Kan inte du köpa en sån här rosa överstrykningspenna (Stabilo swing cool) och skicka till mig. Den finns inte i gävle och jag måste ha just den=) Annars blir de fult i böckerna seddu.
Ser du vilka hundögon?  Hur kan du motstå dem?

Jag älskar mig själv..

Idag när jag skulle till gymmet så laddade jag upp ordentligt och tog med mig vantar, två vattenflaskor och två soppåsar. Träningen gick kanon och när jag kom hem så fick jag en glad överraskning.  På grindstolpen stod ena vattenflaskan, vantarna låg vid lyktstolpen och ena soppåsen stod utanför ytterdörren. Vart den andra är vet jag ännu inte, men jag lär väl kunna lukta mig till den om någon dag.

RSS 2.0