Till pappa(och andra otåliga läsare)

På grund av otroligt mycket illaluktande utsläpp från diverse pappersbruk så har gävle kommun beslutat om ökad ventilation. Tillsammans med detta så har min bloggmotivation blåst i väg och jag kan ej finna den. Jag hoppas att Finland snart skall inse mitt problem och vifta tillbaka motivationen. Så ni får helt enkelt hålla modet uppe och vänta in rätt tid. 

När man bjuder in sig själv..

Tänkte ringa men jag vet inte om du är vaken nu=) Eva, jag bjuder in mig själv på fika hos dig på fredag. Okej?

...

Jävla aas.

Förlåt...

Jag har nyss kommit hem från de längsta styrelsemötet som någonsin skådats. Gavlecon har nämligen skapat en hel egen form av demokrati. Istället för omrösning så får alla argumentera för sin sak ända tills motståndaren stupar. Helst skall allas viljor skrikas ut samtidigt och man ska absolut inte vänta på sin tur. Man skulle ju kunna tro att jag skulle älska detta eftersom det är min grej att tala för sin sak. Men så är inte fallet nu, jag har insett att det inte fungerar.
 Så därför ber jag nu om ursäkt till mina nära och kära som har stått ut med att argumentera med mig ända sen jag föddes. Jag lovar inte att jag ska sluta, men jag kan ge er lite vila, sisådär en vecka. Sen är ni nog redo igen och jag har antagligen glömt bort dagens kännslor!

Hahaha

Tänk om bara Fritzel hade varit snäll och varnat, så annorlunde de skulle ha blitt. 

Mormor kunde hon!

Ni som känner mig väl vet att jag älskar fjortisbloggar. Det finns inget bättre. Fjortisar är enligt mig godkänd, gratis kvalitetsunderhållning för folket. (Dorsin kan slänga sig i väggen!) Hur som haver så andvänder alla de stora bloggarna rosa mjukisdräkter. Och lite då å då så bråkar dem om vem som var först med att börja med detta. men ingen av dem var egentligen först, utan nu skall jag avslöja hemligheten om vem som var de. Det var nämligen min MORMOR! 
Japp, rosa mjukisdress, kaffe i ena handen och cigg i den andra. De var hennes dagen outfit. Minns henne såväl där hon satt i sin fåtölj och rullande tummarna och såg på kass tv. Min mormor...

De var inte igår...



Hur ska man bete sig för att komma tillbaka till London-06?

Sätra!

Sitter för tillfället hemma hos johanna i sätra och väntar på att hennes hår ska bli klart. Vi håller nämligen på att göra lite slingor. Så nu är de dags för att nalla lite av Malins silverschampo. Hoppas hon inte märker det.


RSS 2.0