Nu har helvetet frusit till is!

Kingston, den självgoda lilla feta pälsbollen som inte tycker att någon annan än mamma duger för honom, hoppade alldeles nyss upp i mitt knä. Jag blev så paff så jag bara stirrade. Då börjar han gnälla, och gnälla, och gnälla. Han blev inte tyst förens jag började gosa med honom. 
 När vi suttit där ett tag så kom helt plötsligt min lilla älskling Jolly vandrandes. Och när han får syn på Kingen så blev blir han rasande och flyger upp i soffan och jagar ner honom.  
 
Nu stter jag här med Jolly i knät snarkandes och Kingen vid mina fötter. Alla är nöjda. Framförallt Kingen som har fått en egen skål med chips.  

Halal-tv!

Ha! De sämsta skit jag sett. Inte konstigt att folk får fördomar om andra kulturer är SVT väljer att sända sånt jävla skit!
Ofta man klagar över att det är för mycket naket på en bikinireklam. Hallå! de är ju en bikinireklam. hur skulle de se ut ifall man hade kläder på sig under bikinin bara för att inte visa hud. Fjanterier!
Dem får gärna ha slöja på sig om dem vill. Men då ska dem inte klaga på att vi inte har de!

Dagens tips

Är du en smula bakfull, ät då inte pasta carbonara och se på Greys  anathomy samtidigt.

=)

Om du har ett äpple vill du dela det med mig?


whattashit!

Jag har sju böcker i det här ämnet. Just nu behöver jag två av dem. Och tror ni inte då att jag har tappat bort just dem två! Nu har jag vänt upp och ner på hela lägenheten.. Å jag som städade igår.. Så här arg har jag inte varit på länge. 

Goda grannar!

I natt kände jag för att träna mina magmuskler lite.Så jag hostade ett tag. Eller ja.. i typ em timme kanske.. Till slut fick mina grannar nog. Så dem började dunka i väggen. Idioter. De är inte mitt fel att jag är sjuk och har druckit upp all min hostmedicin. 

När jag äntligen slutat hosta så somnade jag. Och exakt kl 06.54 (07.54 i min värld eftersom jag fortfarande har sommartid) så börjar mina grannar spela basket mot min vägg. Efter tio minuter brast det för mig. Jag rusade upp till garderoben och fick tag i mina bästa pumps och började ivrigt dunka klackarna mot väggen. 

Nu har jag inte hört nått från andra sidan väggen på hela dagn....

QUE?

Jag försökte prata kinesiska med några kineser igår. Dem fatta inte ett dugg. Pinsamt för dem att inte kunna sitt eget språk... Sedan berätta dem att deras modersmål var mandarin. Och sånna är ju goda...

Skona våran telefonräkning, ta med mig nästa gång!

Mina föräldrar befinner sig som sagt var i Thailand! Skönt för dem! Men jag börja få en känsla av att dem har de tråkigt. Annars skulle dem nog inte smsa mig var fjärde minut.. Undra om dem vet att de är dubbelt så dyrt att skicka sms utomlands.. Tror inte de.. Och jag tror absolut inte att dem vet att de kostar att ta emot också... 
Hur som haver så tror jag att de hade varit billigare och smidigare att ta med mig från första början..

Så de så!

feberyra?

Jag vet inte vad jag håller på med nu för tiden. Jag gör så skumma saker.. Som alldeles nyss. Brevlådan öppnades och jag fick en drös med post. Så jag bestämde mig för att öppna dem på direkten och tänker att jag ska sätta mig i soffan. Men när jag sedan är färdig med öppnadet så upptäcker jag att jag inte alls sitter i soffan. Nä jag sitter på toastolen. Och eftersom jag inte alls behövde gå på toa så undrar jag verkligen varför jag satt där?

Märkligt...

Stackars lilla mig.....

Jag är sjuk. Usch usch.. Så jag funderade på vad som kan få mig att må lite bättre.. Efter ett tag så kom jag på de. FISKPINNAR! Blev genast mycket gladare när jag kom på briljanta idén. Men sen kom problemen. Ska jag ha potatis eller makaroner? 

Ne nu går jag och lägger mig...

Robert borde inte vara vimmelfotograf!


Moderjord!

Idag har jag kört mamma och pappa till arlanda..

Jag: Wow kolla Takidas turnebuss! Nu kan jag säga att jag sett dem live.
Mamma: Vadå? Jaha de där dansbandet. Kul!!
Jag: Va.......?


När blev Takida ett dansband?

Katy Perry!


Man ska visa vad man står för

Åter igen har det efter långa samtal med Johanna dykt upp härliga minnan från ungdommens dar. Detta som jag vill berätta om nu hände för några år sedan. I mars 2006 ungefär. Schlagerfebern härjade i landet och mot min och Johannas stora förtvivlan så vann Carola finalen.
Detta var nått som vi verkligen inte kunde acceptera, och vi kände ett behov av att dela med oss av våran ilska. Så vi tog saken i egna händer och letade upp Carolas fanclub på internet och blev medlemmar under namnet "Hata_Carola".

Inne på sajtens forum var segerfirandet i full gång och alla fansen var samlade. När sedan jag och Olsson dök upp och började predika våran tro så belv de ett herrans liv, och de dröjde inte länge förän vi var avstängda från sidan.

I sådanna lägen så får man icke vara dum. Vi skaffade snabbt ett till medlemsskap, men eftersom Johanna nu var portad så använde vi mitt namn och mejl. När vi va klara med detta så var de dock inte så många fans kvar  inne på sidan så vi gav upp och skaffade oss ett liv istället.

Men än idag så får jag mejl från Carolas fanclub där det står att dem saknar mig. Jag tror dock att dem bara försöker locka tillbaka mig för att sedan utföra någon läskig livetsordritual på mig.  Bäst jag passar mig!

Gävle kommun: Amtörer!

I år har dem bestämt att inte sätta flammsyddsmedel på bocken. Hahahahaha! Har dem inte lagt märke till att jag har flyttat till stan? Dem gör de ju så lätt för mig. Oj va nöjd jag är nu...

Nepp, nu ska jag ut och träna på att skjuta brinnande pilar....

Vilka idéer man får av att läsa juridik.

Jag har googlat mitt eget namn.. Och det finns två till Charlotte Nordling. En pastor och en advokat. Pastorn håller på med massa skumma grejer som att heala människor och så. Och sånt tycker inte jag om.. Så jag funderar på att stämma henne. Vet inte riktigt för vad än men jag sitter här med lagboken och bläddrar för fullt. Hon drar ju faktiskt mitt namn i smutsen. Och för att lyckas med detta så funderar jag på att anställa advokaten..


Vore de inte kul för alla hårt arbetande domare och nämndemän om de dök upp ett fall där  studenten Charlotte Nordling stämmer pastorn Charlotte Nordling och representeras av advokaten Charlotte Nordling?

Jag skulle ialf uppsatta de...

Jag borde städa...

Men varför göra de idag när jag kan lämna de ogjort även imorgon?

Jag strejkar!

Japp. Jag är på strejkstigen. Jag är emot vintertid! Kan det finnas nått onödigare? Här börjar de bli mörkare och tråkigare ute och då kommer smarta Sverige på en lösning. Ja vi fifflar med tiden så de känns som om klockan är tio på kvällen istället för bara fyra. De blir säkert alla bleka människor gladare av. Vad är poängen med att de ska va ljusare på morgonen, då sover ju jag?

Äh! Så för att visa att jag är emot detta så har jag inte vridit tillbaka mina klockor. Nope, de har jag inte. Tänker inte göra de heller. Har dock märkt att detta är rätt bra för jag kommer i tid till allt.

Så nu säger vi nej till vintertid! Allesammans!

Så är de!

Igår hade jag och Johanna myskväll.. Men vi tröttna snabbt på att se på tv så vi gick upp på vinden och kolla runt lite. Där hittade vi en stor svart påse med massa barbie saker. Det va kul. I över en timma roade vi oss med att klä på de smala små stickorna.
Tror detta var ett sätt för mig och Johanna (som båda har fyllt 20 den här månaden) att bevisa att vi inte alls är så vuxna som folk tror.....

Familjen Nordling på en kyrkogård!

Idag har vi varit och tänt ljus på farmors grav..De va spännande. Mycket folk var de. Kryllade av människor överallt. Och självklart så kan ju inte min familj sköta sig. De hela börjar med att pappa kommer fram till graven och skriker: Va? Är hon inte uppe idag heller? Sedan när han ska sticka ner lycktan så skriker ha: Aaaaaaaaaaaaaj! Varpå mamma skriker: Va rädd om farmor! Och jag står och ser på och asgarvar.

Efter de så fick vi så många arga blickar att vi kände att de va bäst att dra...

RSS 2.0