Jobbigt!

Jag vet inte om jag är på väg att få ont i halsen eller om jag har ont där pga att jag satte en bit hårt bröd i fel strupe imorse! Detta tar knäcken på mig.

Vad är oddsen?

Idag fick jag ett äpple i huvudet när jag gled över engubbes trädgård. Vad är oddsen för de egentligen, såhär i smällkallast vintern?

Fruset var det också, och ont gjorde de...

Irretationsfaktor hög!

I våra kära små fula jobbarbilar så finns det nått som stör mig väldigt mycket: Radion. Den lever nämnligen sitt eget liv. När jag startade bilen idag så var den inställd på P3 och ljudnivå 5. Jag rattar om den till RIX fm och ljudnivå 15. Perfekt!
Nästa gång jag kliver in och startar den är den inställd på P3 och ljudnivå 5 igen. Gaaaaaah!

Så höll den på hela dagen. Kan den inte förstå att jag inte vill lyssna på tråkiga gubbar som låter skitnödiga i obefintlig ljudnivå!  Det måste bli ett stopp på den här martyren!

Tror jag ska ringa kommunen och be dem byta ut varenda bilradio i våra bilar. Kanske kan få dem att slänga in en mini DVD spelare också.


Sopor!

Blev lite förvirrad idag när jag såg att aftonbladet hade publicerat enbild på mitt rum. Men sen läste jag i texten att de inte alls va så, utan de va Neapel som inte har haft sophämntning på två veckor.

image54
Men de va rätt likt...

Mobbning på hög nivå.

Jag har en väldigt konstig vana. Som jag inte alltid orkar bry mig om. Men jag kan inte rå för den. För jag inser aldrig att det händer förens det är försent. De är nämnligen så att jag brukar sätta på mig mina kläder ut och in. Oftas så märker jag detta innan jag hunnit lämna huset och kan då räta till de, men mer än sällan får jag rusa in i ett provrum eller köra en stålmannen i en telefonkiosk.

Men hur som helst så brukar jag strunta i detta om jag ändå bara ska vara hemma(sitter och skriver i ett utåinvänt linne nu), men jag har börjat märka att Carro stör sig på detta. Så fort hon upptäcker det så ska hon peka, skratta, kommentera å så vidare. Jag tycker att det är taskigt.  Jag kan ju inte rå för det.

Söndag hela dagen!

Dagen började som vanligt med att Vakansförmedlingen ringde och tjatade på mig. Man kan ju undra om jag är den enda anställda där eftersom dom vet exakt allt om mig. Jag börjar bli rädd. Sen har Elin och jag vart ute och powerwalkat i över en timme. De är inte illa! Är rätt stolt över mig själv. Adios!

Oh oh oh..

Min syster är inne i en beck period och tittar oavbrutet. Hon är lite speciell. Tur att jag är så underbar. Ska strax åka in till stan och möta Maddis. Sen ska vi till Åsa som har avskedsfest idag. Hon skall nämligen till Nigeria i sju månader med sin förlovningspartner, jag vet inte vad han heter.. Bubba kanske... Hur som haver är han trevlig trots att han inte pratar svenska.


Sen vill jag prata lite om strumpbyxor. Hudfärgade som Elin brukar kalla dem, svarta säger jag.
Ja ja, jag är en storlek 38-40. Och på nyårsafton köpte jag 40-42. de funka nätt och jämnt. Så idag köpte jag 48-50 för att dem skulle sitta perfekt.

Tio minuter tog de att ta på dem. Tio minuter! Är de jag som lyckades växa tre driljoner storlekar från de att jag tog av mig mina jeans tills jag skulle ta på mig dem eller är de strumpbyxorna som är försmå? Ja du, knivig fråga de där....

Yeeeeeees!

Jag ska på partaj ikväll och försöker fundera ut vad jag ska ha på mig. Och som vanligt hittar jag ingenting. Så i ren frustration så prövade jag min balklänning ifrån nian. Och jag kom i den!

Jag förstår att ni är lika förvånade som jag. De enda som hade ändrats var att den var liiiiite tajtare över brösten. men det är ju bara possetivt eftersom dem knappt existerar.
 
Nu ska jag äta choklad utan skuldkännslor.

Usch!

Jag har haft samma dröm två dagar i rad nu. Det är en rödhårig afrohäxa som försöker ta sig in i mitt hus och jag måste stoppa henne genom att slå henne i huvudet med mammas lampa som hon har i sovrumsfönstret. Vad betyder detta egentligen?  Jag börjar bli rädd.

Elaka människor!

Idag har jag varit på stan. Det tycker jag är kul. Men idag var det inte lika roligt, för jag har inga pengar. Och av någon märklig anledning så vill inte folk skänka saker till mig..(?) Ja menar, jag som bidrar så mycket till detta samhälle bara av att existera borde få lite saker gratis ibland. Bara för att jag är jag. Tänk på de världen!


(Jag är öppen för alla sorters gåvor men det jag behöver är ett presentkort på ca 2000 kr som funkar i alla butiker! Tack på förhand!)

Så är de!

Maddis är en padda!

Nu va de klart!

Jag och Maddis har varit och betalat flyget till våran Londonresa idag! Den 11/3 bär det av! Wiiiiiiiho! Vi längtar!

Kan de bli bättre?


Åh man tackar!

Idag skulle jag åka ut och hämta min syster på jobbet. Och på vägen ut så hamnar jag bakom en idiot som kör i 70 på 90 väg. Suck tänkte jag och skulle precis köra om när jag märker att han skvätter upp smuts på min ruta så jag inte kan se nått. 

Fuck
stänker jag då eftersom jag hade slut på spolarvätska. Så jag fortsätter att köra bakom sengångaren medans jag bränner hjärnceller med att komma på ett sätt att tvätta min ruta.

Då visar det sig att den sega idioten framför mig har hört min bön. Han sätter igång att tvätta sin ruta vilket resulterar i att allt skvätter bak till mig som också får en ren ruta! Jag blev glad och gasade sedan förbi!

Tack du långsamme förare i en grön volvo!

RSS 2.0