Gävle

Japp. Då var det klart. Skolan har börjat och jag har flyttat. Mer konstigt kan det inte bli. Hur som haver så trivs jag väldigt bra. Förutom att det luktar kattpiss på min toalett. 

Nej nu ska jag läsa lite i min affärsredovisningsbok. Adios!

Usch...

Skola, nollning, sova, skola, nollning, äta, skola nollning, packa, packa, packa..... jag klagar inte för jag har sjukt kul.. men packa måste va de tråkigaste jag har gjort någonsin. Göta petter så mycket skit jag har.  Va ska jag göra med allt?

Om nån vill ha lite grejer så kom hem till mig. Jag bjuder!

Dagens namnsdag!

Idag har Bartolumeus namnsdag. Och det skulle ju vart kul, om de inte vore så att alla som heter de har dött ut för länge sen. Så då röstar jag för attt vi slänger ut Bertan och gör denna dag till en Charlotte dag!

Vilka är med mig?

Luftslottet som sprängdes

Ne nu ska jag gå till min säng och läsa lite Stieg Larsson. Stieg är ett konstigt namn btw. Elaka föräldrar han måste ha haft. Som om de inte räckte med att döpa stackarn till Stig. Nej nej, nu slänger vi in ett e och låter honom bli mobbad hela skoltiden.


Äh. Midnattsbitterhet brukar man kalla de här inläggen...

MYSPYS!

None

Min mystiska sjukdom!

Jag har feber, ont i ryggen och svullna ögon. Hmmm? Det är då inte normalt. En tant frågade mig häromdan ifall jag supit i en vecka. Jag sa då att efter en veckas supande i turkiet så såg jag mycket piggare ut än vad jag gjorde nu. Hon skrattade då lite nervöst och gick därifrån.

Jag börjar bli orolig för mig själv. Tänk om jag är döende. De vore ju hemskt. Men men, ni vet ju alla reglerna. Parkeringsfonden går till Carro och det är lila som gäller på begravningen.


Nu är jag mycket lugnare....


Måndag!

Idag har jag och mor min varit på IKEA. Jag har prövat ut en ny säng. Jätteskön är den! Mamma tyckte dock att jag skulle ta den hårdast och oskönast för att du kunde hon vara säker på att jag kom iväg till skolan. Men jag övertalade henne om att jag hade lite självbehärskning i kroppen.

Sen har jag ägnat kvällen åt att mangla alla lakan jag ska ha med mig. Ja ni läste rätt Charlotte Nordling manglar sina lakan. jag är inte helt hopplös ändå. Nu ska jag bara lära mig att dammsuga=P

nej nu ska jag se på tv. Jag är faktiskt sjuk!

Nu ångrar jag mig allt.... not!

Min förra chef ringde precis och hade ett väldigt fint förslag. Hon erbjöd mig en 70% tjänst i höst men de skulle ju förståss kräva att jag hoppade av min utbildning. Jag tackade nej. Men nu börjar jag ångra mig. Jag som verkligen ääääälskar hemtjänst. Jag borde ju förståss ta denna underbara chans som jag kanske bara får en gång i livet!

Pffff!

Problematiskt!

Min pappa gav mig massa flyttkartonger idag. (Nej han vill inte bli av med mig, varför tror ni de?)  Men jag vet inte hur jag ska börja? Vad kommer jag inte behöva och vad ska jag ha med mig? Suck. Lika bra att jag lägger mig i soffan och ser på os. hasta la vista baby!

Ibland vill jag inte flytta hemmifrån.

Min mamma bakade bullar idag. Mumma!


Kräftskiva!

Idag ska jag till Malin. Vi ska sörja att hon skall lämna oss och äta kräftor, och de är bra för jag älskar kräftor! Jag har dock ett problem. Jag kan inte skala dem! Så efter att ha funderat en stund så kom jag fram till den enda vettiga lösningen. Jag tar med mig mamma.  Hon har ändå inget vettigt för sig ikväll. Så då kan hon lika gärna sitta i Malins kök och langa in färdigskalade kräftor till mig.

Smart va?

Nä nu får jag skärpa mig....


Jag har lite tid över idag...


Ibland är det bra att ha min mamma!

Jag har försökt ringa Gavlegårdarna två ggr för att se om jag kan få min lägenhet nu direkt på stört. Men det har inte gått. Men nu idag så ringde mamma och vad tror ni hände? Jo jag fick min lägenhet. Måste säga att jag är lite imponerad av denna kvinna. Så nu ska jag flytta. Wiihoooooj!






(Jag tar emot flyttpresenter på min gamla adress ett litet tag till!!)

Blev jag just förolämpad?

 Jag: Hej det är Charlotte!
Telefonförsäljare: Hej jag ringer från Glocalnet, är det Thomas jag pratar med?
Jag: Eh nej...
Telefonförsäljare: Hans fru?
Jag: Det är ingen hemma hej då!
Telefonförsäljare: Hej då Thomas!


What?

Kottattack!

Idag när jag stod och väntade på bussen så fick jag en Kotte i huvudet. Hehe. Bara jag som tycker det är lite komiskt??

Naw!



Detta får mig att tänka på Elin. När hade hon tänkt att komma hem?

Suck och pust!

Jag som inte skulle behöva jobba mer. Nu har dem ringt och tjatat i flera dar. Jag tycker inte om att folk tjatar på mig. Jag fungerar inte under tjat. Pågår det allt förlänge så bryter jag ihop och erkänner/går med på vad som helst! Så nu ska jag jobba tre dagar den här veckan och en nästa.

Hur i heliga helgarån gick detta till?

Ppppfft!

Carro tror att jag är en amatör. Hon påstår att mamma kom på mig och mina kompanjoner (läs inlägget nedan)! Som om! Mamma har inte ens upptäckt att jag snott halva hennes badrum än. Hon vet ingentiiiing. Fast konstigt nog så har hon alltid lösningar på alla problem.....

Hur går detta ihop?

Mitt kriminella förflutna!

Idag har jag och Johanna varit ute och strosat. Och när vi gick förbi våran kära gamla skola Pluggparadiset (ja den hette så.. ha.. ha..) så bestämmde vi oss för att gå in och äta lite vita vinbär, som på den gamla goda tiden. När vi satt där och mumsade så började vi prata om hur det vart att gå på den skolan och kom fram till en härlig period i tvåan.

Under denna period upptäckte jag och Johanna, tillsammans med våran vapendragare Sofia, hur man punkade cyklar. Detta tyckte vi var jätteroligt, och i flera månader härjade vi runt skolans cykelställ! Smidiga som vi var blev vi ju aldrig upptäckta. Men en dag så hade lärarna fått nog av alla klagomål och vände sig till elevrådet. Dem beslutade att skicka ut sina representanter som spejare och medlemarna fick sitta och vaka över cykelstället under dagen.

Men tji fick dem serni. Jag satt nämligen med i elevrådet så jag visste ju vad som hände och vi slutate att ge oss på cyklarna på skolan och förflyttade vår verksamhet över till Astrakanens dagis. Men alla historier har ett slut. Efter ett misslyckat punkteringsförsök på en bil (man kan tydligen inte använda samma metod) så gav vi upp och började palla äpplen istället.

Där fick ni ett utdrag ur mitt kriminalregister! Adios!

Inte illa men ändå illa!

Idag har jag bidragit till den globala uppvärmningen! Jag har nämnligen kopierat upp ca 1000-1500 papper. Det gick fortare än vad jag troddeatt det skulle göra. Roligt var det inte men jag fick ialf betalt. Här tänker vi inte på regnskogarna inte. Och som prickern över i:t så åkte jag bil till jobbet också, ensam!


Skål, för fattigdom och skogsskövling!

Freaky!

Nu har jag suttit här i kanske 40 min och med jämna mellanrum har jag hört små klena ylande från någonstans i huset. Först tänkte jag "Wihoj!, nu är rösterna i mitt huvud tillbaka igen, detta blir kul" men efter ett tag så upptäckte jag att det var nått annat som lät. Så jag bestämmde mig för att ta en liten promenad.

När jag knallat runt här på övervåningen ett tag så märkte jag vad det var som lät. Jag hade ju råka stänga in Kingston i garderoben. Undra hur länge han har suttit där? Ja ja, inte mitt problem. Hade han velat komma ut så hade han väl kunnat anstränga sig lite, annars missuppfattar man lätt saker och ting.

Oh lala!

Japp då va vi klara! Jag tycker faktiskt de vart bra! Men jag har insett att det var tur att jag inte blev frisör! Eller fotograf...



Before!





                                                             
After!

Veckans uppdrag!

Denna vecka har vi ägnat åt att färga Johannas hår. I början gick detta väääldigt bra. Ända tills det torka och vi upptäckte att det inte var riktigt den färgen vi ville ha. Vet inte hur jag skulle beskriva de. men jag kan säga tt hon inte skulle behöva kamuflera sig om hon låg i lumpen.

Idag tog vi nya tag och nu jevlar. Nu ser det mörkt ut! Jag visar bild sen.

Hmmmm!

Jag har haft ont i nacken väldigt länge. Babyfuckern hävdar att jag har nackcancer men jag har ställt min egen diagnos. Kronisk nackspärr. Medicinen är att köpa nya kuddar. Som om! Jag gillar mina kuddar. Så jag får helt enkelt välja mellan att inte ha ont i nacken eller att sova jättemysigt.


Hmmm.... När jag tänker efter så har jag inte så väsrt ont...

Jag hatar att bli väckt!

Jobbet ringde mig tio över sju imorse:


Jag: Grymt!
Jobbet: God morgon, har du försovit dig?
Jag: Vad har jag försovit mig till?
Jobbet: Du jobbar idag? Glömt de?
Jag: Nej jag är ledig.
Jobbet: Oj, vi har ett gamalt schema, vem är de då som saknas?
Jag: Fråga inte mej!
Jobbet: Du kan inte va här om fem min?


Hur oförskämda får man bli?

Mamma mia!

Idag släpade jag och syster iväg våran mor till en bio! Jag tror inte kvinnan har varit där sedan hela grejen uppfanns. ialf så såg vi mamma mia, igen, och man blev lika glad den här gången.

På vägen hem så spöregnade de och väl framme vid bilen så hittar inte mor sina bilnycklar.. behöver jag säga mer...

Glajor!




När jag var i Thailand så köpte jag ett par otroligt snygga brillor. Tyvärr så kan jag ju inte använda dem. För ni ser väl att bågarna är borta och det är lite svårt att balansera dem på näsan hela tiden.
Då undrar väl ni vad som har hänt med dem? De undrar jag med. För så där såg dem inte ut när jag köpte dem.. De enda jag vet är att min fars fötter är inblandade.

Weeeeeeeeeej!

Jag är friiiiiiiiiiiiiiiiiiii! No more hemtjänst! Jag är klar. Charlotte tackar för sig och lämnar med flaggan i topp! Ingen har dött under mina vingar.  Nu är de studier som väntas.
 Sedan förklarade min käre mor en sak för mig idag, om jag säljer 13 hus så tjänar jag mer än om jag säljer 15.
Jag orkade icke lägga en kommentar om detta för hon såg så stolt ut när hon sa de. Antar att nån av hästarna är ute och springer i hagen idag.

Men men! Nu har jag inget mer jobb inbokat. Fast jag får säkert nått erbjudande. Men jag är lycklig ändå!

Imorgon ska jag ägna hela dagen till att googla hur man odlar mynta. Detta blir spännande.

Nära döden upplevelse.

Oj oj oj, Mycket tyder på att jag ej bör köra bil innan klockan 12 på dan. Jag är inte det minsta fokuserad måste jag erkänna. Som idag när jag var ute och gled på landsbyggden så kände jag nått på mitt knä. När jag tittar ner så får jag syn på en jäääättestor spindel.
Och eftersom jag har fobi för spindlar, sedan jag sett spindelmannen 1, så var jag tvungen att ägna den all min uppmärksamhet. Så jag börjar veva och greja samtidigt som jag håller ratten rakt. Spikrakt. Men då, då svänger vägen! Så när jag tittar upp så är jag på väg rakt in i Tenska kyrkas mur.

Satan i gatan va rädd jag blev. Hur tragiskt hade det inte varit att dö i en kommunbil på en kyrkogård under sin sista arbetsdag? Där hade jag tur!

Om man tänker efter, så är min pappa rätt normal...

object width="425" height="344">

RSS 2.0