Imponerad.....

Jag vet inte vad de beror på, men ofta när jag sitter och slötittar på tv så fastnar jag på nån kanal med tv-shop.  Och jag blir alltid lika imponerad.. Nu tillexempel har jag precis spenderat en halvtimme åt att lyssna på någon som försöker övertala mig att köpa nått medel som ska ge mig håret tillbaka... 

Har inte riktigt nått problem på den fronten men jag blir ändå sugen på att pröva...

21 närmar sig.

Börjar man bli gammal när man kommer på sig själv med att undra hur i allsindar fartgränsen kan va 110 när man knappt vågar köra mer än 90 på vägen i fråga?


Kors i taket!


Idag gjorde jag nått jag inte gjort på länge! Jag åt en tomat. Eller jag försökte. Och fy pyttsan va äckligt det var. Surt, slajmigt, frätande, geléliknande.. Urk! Nej, nu vart jag påmind om varför jag inte äter tomat. Och varför jag spottar rakt ut så fort jag känner samken i munnen! Död åt tomater!

Hurra det är måndag....

Kan veckan börja bättre! Jag har näckspärr, hostar som en tok, febern är tillbaka och jag förundras varje sekund över hur mycket snor det kan finnas i en näsa. För att krydda detta lite extra så gjorde jag det sista av min rotfyllning imorse vilket innebär att jag har sår i hela munnen, är lite bakis av den lugnande medlet jag fick och är på allmänt dåligt humör. Till detta serveras också en tentamens återlämning om 45 min, vilket inte är bra då jag tror jag misslyckades. 

Och så får jag självklart inte glömma att det är tenta om en vecka också. Livet leker. 

Lägg märke till detta!

Ser ni hur otroligt mycke Johanna får sträcka på sig på bilden nedan. Det är bara för att våra pass säger att jag nu är hela 1 cm längre än henne. Ha!

Så kan de gå, när inte haspen är på....



Såhär blir det när jag och Olsson försöker ta en bild på oss tillsammans...

Jag är fortfarande ung!

Förra veckan var jag och skulle skaffa ett nytt pass. Då fick jag en rolig överaskning. Jag har nämligen vuxit två centimeter sen jag fyllde 18. Glad vart jag! Och idag meddela jag den härliga nyheten för Petrus.

Jag: Jag har vuxit två cm. Jag trodde inte att man fortsatte att växa efter man fyllt 18.
Petrus: Va kul. Då kanske du får bröst snart också.


Yes! De finns hopp! Dubbel d-kupa here I come!

Tips från coachen!

Koka aldrig ett ägg i 20 minuter. Hur spännande det än är på tv så spring och ta av ägget i rätt tid! Varför undrar ni? Jo för att ägggulan blir som en gummiklump, går absolut inte att bita i den. Nu äter ju inte jag ägggula, så de jobbiga för mig var att det var omöjligt att bända loss kulan från de vita. 

Grillning i vårväder!

Oh ja, Idag har jag, malin, olsson, johanna, robert och jens grillat. Kallt men mysigt. Jens guidade oss ut på någon ödelagd ö, det var nära att vi aldrig hittade hem igen. Och vet ni vad, jag hade kameran med mig. Kors i taket!


Brandmans-dottern fixade elden!


Menyn: Korv med bröd, Billys panpizza, bacon och champinjoner. Till detta serverades potatissallad, räksallad och cola. Vi fick med hela tallriksmodellen!



De va faktiskt sol innan vi åkte dit...

Jag på gymmet!

I början av året sponsrade min pappa mig med ett gymkort. Nu tänkte jag att han skulle få lite valuta för pengarna så jag förde lite dagbok under dagens spinningpass.

17: 29 Jag glider in samtidigt som en otroligt hurtig tjej helt klädd i rosa börjar snacka och drar igång passet.

17.33: Jag upptäcker att killen framför mig har en väldigt söt rumpa, de artar sig!

17.35: Upptäcker att hans pojkvän sitter på cykeln brevid. Fan....

17.45: Märker att jag börjar svettas i naveln. Är inte det ett lite märkligt ställe?

17:48: Jag hamnar i någon slags koma, det ända jag minns är att svetten rinner.

18.23: Hör rykten om att passet snart är slut, kör på utav bara helvete.

18.31: Glider ut genom dörren och inbillar mig att byxorna sitter lite lösare, är sugen på choklad och svär lite över att dem bara säljer apelsiner i receptionen.

18.40: Orkar varken växla eller gasa. Lägger i 4:an och kör på känsla...


helgen är slut..

Jahapp, då va en till helg slut. Det går fort, och jag har hunnit med mycket. Allt från att rota runt bland glasskärvor på Heartbreak till att visa brösten på ica. Jadu, är nog rätt nöjd.. Systeryster har ju varit här hela helgen, och de va mysigt. 



Jag har lånat denna vild av Lena, lovar att lämna tillbaka den nån gång...

RSS 2.0