Jetlag!

Igårkväll kl 18 så var jag ett hårstrå ifrån att ta livet av mig. Så trött var jag. Så när jag äntligen fick gå å lägga mig halv nio så var jag såååå lycklig.

Efter att ha sovit på en träplanka med lakan de senast två veckorna så kandes min förövrigt hårda säng som en bomullstuss. har aldrig vart med om att den varit så mjuk. Jag blev nästan rädd.

Nu har jag varit och shoppat med mammsen! Och gissa vad jag köpte! NYA HARRY POTTER!
Som jag har väntat. Och väntat. (Och väntat lite till) Sen när det äntligen blir november och boken släpps vart finns jag då? Jo i Thailand. Suck. Nu har jag ju jättemycket att ta igen.

Bäst att jag sätter igång!

Nu är det jul igen!

Eller snart ialf. Och jag är taggad!
Jag och Maddis ska ha våran julpysslardag snart så därför ska jag knalla ner till Collection imorgon och spana in alla nya stämplar och papper.
Ska även prata med kusin vitamin junior och se om hon kan göra en julig blogg åt mig.


image39

Mina julkort från förra året. Dem kommer nog se mycket annorlunda ut i år. Hoppas jag ialf.

Home fucking home!

Jaha då var man hemma då. Jippi. Snöigt och äckligt. Jag saknar Thailand.Mest av allt saknar jag nog trafiken, den slutar jag aldrig förundra mig över. Jag tror jag skulle klara mig rätt bra som tuk tuk förare där nere, då jag har snappat upp de mest viktigt:

1) Till och borja med å kör dem på helt fel sida, och detta förstår dem själv så dem kompenserar detta genom att hålla sig så nära mittlinjen som möjligt. Helst så ska halva bilen vara över linjen.
2)Eftersom man kör så nära mittlinjen så görs alla omkörningar på insidan istället, och dessa ska helst ske i en kurva eller uppförsbake. 
3) Man skall alltid parkera innan man växlar.
4) Man tutar så fort man ser en levande själv.(Och alla vet att det finns gott om sådana i de landet)
 

Ialf så tror  jag att det skulle gå bra för mig inom detta yrke. Måste bara lära mig Thailändska först, och glömma hur jag pratar svenska och engelska för det är ingen hitt att göra de.

Finns det svenskt kaffe pa hotellet?

Neee tank for att det inte gor de!
Idag fick jag gjordens julkannslor nar jag sag ett rullande seven eleven brumma forbi mig pa stranden. Jag langtar.
For ovrigt sa har jag brant min nasa och ar kritvit overallt annars. Sa jag kommer va saaaaaa snygg nar jag kommer hem. Snyggare an vanligt alltsa. Jag har shoppat som en tok och Goran den veklingen har magsjuka. (det skrev jag in for Svennis skull)

Som avslutning ska jag va elak och saga att jag inte saknar natt i sverige. Men vem kan klandra mig?


Vamos a la playa!

Oh yes! Nu sitter vi i loungen på Arlanda och pimplar drinkar. Neee där ljög jag igen. Vi äter bananer. Självklart så är våran familj sist ut och får därför ta det som alla andra överklassidioter har lämnat efter sig.

Jag fick ialf aftonbladet. GRATIS! Det ska jag va glad för. Jag ska hålla hårt i den och inte släppa den ur sikte!! Hallå den är ju värd  8 spänn! Det är mycket för mig som för en timma sen förde över sin sista förmögenhet på sitt sparkonto. Hela 67.50. De ni! I´m a rich bitch!

De va allt för mig gått folk. Ni kan vänta er några dryga inlägg utan svenska bokstäver framöver.

Dagens i-landsproblem.

När jag jobbar på kvällarna så är jag ute och vandrar i mörkret så ser inga bilar mig. Egentligen så skiter jag fullständigt i det men sen kom jag på att detta kan leda till min död. Och det är ju inte bra., Så nu har jag letat upp några reflexer som jag ska pryda min vackra kropp med., Nu är bara problemet de att jag inte vet var jag ska sätta dessa.

Kanske jag borde oroa mig mer över att jag ska till Thailand på tisdag och jag inte har packat ett dugg.

Äsch!


Ännu en lördag....

Idag har jag jobbat länge. hela 15 timmar.  Eller ja de skulle vart 15 timmar om jag inte skolkat den sista.. Hur som haver så tycker jag synd om mej som måste jobba så länge. Men jag lyckades roa mig lite ialf. jag och Anges övade oss på att ge insulin. Dock så hade vi ingen frivillig försökskanin så vi övade på en stol.

Nu ska jag vräka i mig ljummen fanta och nötter. jago inte ens tyckjer om fanta ellker nötter. men jag måste för att jag tycker synd om mig själv.

Äntligen!

Nu är jag äntligen uppe i 100 rutor!

Bara 200 kvar då sen har jag mitt lapptäcke!


RSS 2.0