Det ligger nått i de...

Babyfucker påstod idag att hon aldrig träffat mig nykter... Efter noga överseende av denna kommentar så märkte jag att det ligger nått i detta. Men det är inte mitt fel. Det är faktiskt Colgates fel att deras alkoholfria munskölj är dyrare.

två par trosor och resten naken(+pizza i ugnen)

halloj halloj. Behöver jag påpeka att carro och jag är just hemkomna från la efterfest efter the krog.Jag är den nyktra. Carro is the kock. Pizzan är i ungen. Sen ska vi sussa så sött!!!!


För övrigt så kom jag in där de är 23:års gräns utan att visa legg. Borde jag få ålderskris?

Yeeey!



Jag har köpt ett godisarmband idag. Det kan jag rekomendera varmt. Nu slipper jag ju att bära på en godispåse. Alla vet ju hur jobbigt de kan vara....

Skydd mot nätfiske är på

Så står det när jag startar min dator.. När jag först såg de så vart jag förvirrad. Jag fatta noll. Så jag googlade nätfiske och fick fram att det är så man fiskar torks. Fuck. Jag gillar ju torsk.  Hur ska jag nu göra fiskgratäng? Efter en liten stund av förtvivlan upptäckte jag att det var mitt virusprogram som skyddade mig mot nätfiske. Ahaaaa, skönt, tänkte jag då. Nu kan ingen fiska i min dator.. (Detta gjorde mig dock inte klokare men fiskgratäng kan jag göra) 

Tears and the city!

Idag har jag, Carro, Madde, maral och Babyfucker vart och sett Sex and the city- Le film! Mycket gripande måste jag säga. Carro var väl förberedd med parfymerade näsdukar. Hon har allt den tjejen.

Men ialf, så hånar alla alltid mig och min syster, bara för att vi kan visa kännslor. Är nått hemskt så måste man ju få gråta för guds skull. Men nej nej, man ska bita ihop och låssas som om ingenting hade hänt. Dagens samhälle alltså.

Sen över till nästa punkt. Idioten framför mig satt och filma hela filmen med sin mobil. Ehhh? Varför? Och med en mobil? Kan man inte anstränga sig till att ta med en riktig videokamera så förtjänar man inte att lyckas me detta. Så jag "råkade" sparka henne i huvudet några ggr. Inte mitt fel.

Systrar!




Usch va världen vore tråkig utan oss!

Smart tv4!

Hur bra är det egentligen att börja sända alla filmer med Jönssonligan direkt efter att Expressen har börjat sälja dem med sin tidning?
Ofta att nån kommer att ägna en hel fredag åt att se de filmerna med reklamavbrott var tredje minut när man kan kolla på den när som helst för bara 59 kr!

Jag och djur....

Jag vet inte riktigt vad som är grejen med mej och djur. Men av nån anledning så är dem ute efter att jävlas med mig. Som idag, när jag hade kört ut alla matlådor på jobbet, så frågade en tant om jag hade tid för lite fika. Den här tanten har för övrigt jordens godaste flädersaft så jag tacka ja. Och när jag sitter där i hennes trädgård och dricker saft och njuter av solen så känner jag hur nått pickar mig i huvudet. Jag viftar lite med handen och tror att det är över men jag känner snart pickandet igen. Då vänder jag mig om och gissa vad jag ser? Jo en galen tupp som sitter på staketet och stirrar på mig. Jag vräker ut mig alla ord jag kan som är fula men inte räknas som svordomar och flyger upp från min stol!
"Det är lungt, han är en tam tupp" säger då tanten. Pfff, som om de gjorde saken lättare.


Jag tycker inte om flädersaft längre....

Jag måste ha jordens sämsta humor......

 

Vissa roar sig lätt

Idag har jag åkt hiss, med en katt. Ja de är säkert. Så här gick de till. Jag gick in i hissen och möttes av en lurvig sak som satt och stirrade på mig. Jag tryckte på knappen och vi åkte upp fyra våningar. Katten rörde sig inte ur fläcken. Sen gick jag av och gick in till en tant och gjorde mitt.

Tjugo min senare  kommer ja  ut, trycker upp hissen och går in. Där sitter åter igen katten och stirrar på mig. Vi åker ner till bottenvåningen och jag går ut. Halvägs ut så drabbas jag av tanken att det inte va en riktig katt. Så jag går tillbaka, öppnar dörren och går fram och petar på katten. Den mjauar reser sig upp och går och sätter sig i andra hörnet.

Hur störd får man bli?

Och vem sa att uppsala var en tråkig stad?

ICA-butik, Uppsala


Två killar ~18 lägger upp lite lösgodis, chips och öl på bandet. Kassörska ~25 börjar scanna in varorna
.
Kille 1: Alltså, det är sant. Jag blir aldrig lurad. Aldrig!
Kille 2: Men idiot....Du ljuger!
Kille 1: Nej, jag svär. Säg nån gång jag blev lurad då?
Kille 2 suckar.
Kille 1: Precis! För det händer typ aldrig.
Kassörskan: Så! Det blir 324,50...
Kille 1: Va?! Oh shit... Så mycket har jag inte på mig.
Kassörskan ler och pekar på displayen där det riktiga, mycket lägre, beloppet står.
Kille 2 börjar skratta.

Kille 1: Men va fan... Det där va inte roligt!
Kille 2: Ägd!

(tjuvlyssnat.se)


halloj

Jag tycker jag är duktig som jobbar en helg som denna. men ikväll blir de nog extremt tråkigt. Suck. Tur att man hade det så festligt igår=P



Jag och Madde!



Carro!


Madde och Henke


Jag

Fotorgraf: Madeleine Sundberg!


Se så glada alla var.




Midsommarafton!

Nyss hemkommen från jobbet, slutar om 20 min. Är jag inte duktig som jobbar en dag sem denna? Fick sällskap av kingston imorse. De lilla puckot vill inte lämna mig ifred och efter att jag jagat runt honom i vårat personalrum så fick jag gå hem med honom. Ska nog aldrig skaffa barn.. Gud så jobbigt.  Nu ska Carro och jag äta pannkaka med jordgubbar och glass. Sen ska vi göra en midsommarstång. Vi är faktiskt bra på de. Skåda bilden bara!




Skräck!

Mina föräldrar har lämnat mig och åkt till tyskland! Så nu har jag ställt in mig på att jag är helt ensam hemma. Men för ett litet tag sen när jag stod i duchen så hörde jag hur nått prassla till. Stel av skräck stod jag där och väntade på att höra något mer. Och då kände jag nått hårigt som strök sig mot mitt ben. Jag skrek till och titta ner. Då ser jag Kingston sladda iväg på de blöta golvet och ut ur badrummet.

Ska inte katter va rädda för vatten? Jag gillar dem bättre när dem är de.

En lyktstolpe!


Fotboll.....

Jadu, vad ska jag säga. Det är ju tur att vårat landslag är så otroligt söta att titta på för annars hade de ju varit outhärdigt. Men jag ska inte va dum, stackarna kämpade ju så svetten rann av dem. Men hämnd ska de bli. Jag har sänt ut Johanna(som befinner sig down under) till att peka finger åt hela laget. Jag litar på att hon fullföljer detta uppdrag!

Men men, bättre lycka nästa gång. Och då röstar jag för att vi ger alla en varsin boll så blir det lite mer spännande.

det känns förjävligt!

Har nån av er någonsin varit kissnödiga i en tunnelbana i Paris?
De har jag!



Det framkallar inte det bästa hos en precis.....

Här försöker man bjuda till lite men okeeej....

Förra veckan fick vi en brandsläckare på vårt fina kontor. Jag som tycker väldigt mycket om brandsläckare tyckte att vi skulle fira detta genom att införa skumpartyn varje fredag! Tyvärr så tyckte ingen annan de.. Vissa tror jag tillochmed tog lite illa upp av mitt förslag... Kanske dem va för gamla för att veta va skumparty är? Hmm.. jaja...

Orättvist!

Igår kväll när jag jobbade så ringde min käre morbror Svennis. Han var ute på havet och dörja makrill. Och för att bevisa att han håvat in några små rackare så fick jag lyssna på när de små stackarna kämpade för sina liv i hinken. Hur hemskt det än låter så kan jag inte låta bli att säga att jag är lite avundsjuk. Jag vill ju också dörja makrill.

60-talisterna attackerar!!

Idag har jag varit och gymmat. Till en början var de jättekul. Sen hände de som inte får hända. En 40 åring började stöta på mej.

Suck. Han sa att han ofta såg mig på gymmet och undrade om vi inte kunde bli "träningspartners". Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag satt bara där som ett fån medans jag försökte komma på nått att säga. Och visst kom jag på massor.
Tex:
-Jag har inte varit på gymmet på tre månader så jag tror du är galen.
- Du är gammal nog att va min pappa och jag tror du kommer få en hjärtattack om du ens försöker hänga med i mitt tempo.
- Dina byxor skär in läskigt mycket i rumpan så det är nog dags för dig att gå hem.


Ialf så kunde jag inte vara elak mot honom. Så jag sa att jag skulle flytta till Umeå och att det skulle bli lite långt att pendla till gymet. Jag tror han förstod....

Tur i oturen!

Idag har jag varit hos Maddis och hängt ett tag. När jag kom hem därifrån så bestämde jag mig för att ta mig en liten promenix. När jag har varit ute i si sådär en 40 min så börjar det spöregna. Vi snackar krokodiltårar! Förtvivlat konstaterar jag att jag har mer än 15 min promenad hem och jag drabbas av självmordstankar.

När jag står där under ett träd och tror att mitt liv inte kan bli värre så ser jag den. En underbar liten vit bil som kommer körandes längst vägen. Efter att jag kontrollerat att det är rätt regnummer så springer jag ut i vägen och stoppar den. Sen fick jag skjuts hem.

Sån lyx har man bara om man jobbar för kommunen!

RSS 2.0