Dagens motto


Fuck the samhälle, vi går och super istället









Jahapp

Min frys gick sönder i helgen.. Mycket roligt måste jag påstå. Jag blev såå glad. Så jag hade ialf nån snubbe här ifrån gavlegårdarna imorse. Han lagade den snabbt och bra. Sen skulle han förklara vad det va som va fel. Jag log och låtsades förstå vad han sa. Sedan sa han att jag skulle lova att  inte dra ut kylen och frysen för att städa(SOM OM JAG NÅGONSIN GJORT DE?!?). Det var en enkel sak att lova.. Nu har jag frys igen ialf. 


Så, nu en fråga till er som brukar städa. Hur ofta städar man bakom frysen? 

Jippi!

jag har precis beställt böcker för 2134 kr. Gud vad glad jag är nu...................

Ooooooooh SUBBA!

Johanna sitter och sjunger vaggvisor för mig på msn. Tror att hon försöker förstöra i mitt pluggande och göra mig trött. Pffff! Inget stoppar mig nu! Jag dricker ju chaite!

Hujeda mig!

Det är tufft att va student. Man har inte råd med nått. Läste nyss en artikel om att studenter runt om i sverige går i genomsnitt back 600 kr i månaden. Vet ni hur mycket det blir på ett år? 7200 kr! Så vi behöver helt enkelt ett helt studiebidrag för att kunna betala igen våra skulder. Är inte de sjukt. Nu ska de sparas. Ingen buss dagtid. Ingen el, värmeljus finns! Och varför koka makaroner när man kan äta bara remouladsås?

Nu ska jag bara övertala dum&dummare att jag ska få börja bränna vin i deras badrum så är min ekonomi stabil. 

Skins!

Jag har nog precis sett den roligaste scenen i en serie någonsin. Sjukt bra.

Chris dör, (jag gråter) Chris pappa förklarar för hans kompisar att dem inte är välkomna på hans begravning. (Jag gråter ännu mer) Då kommer Sid och Tony på den brilllianta idén att dem ska ha en egen begravning. Men dem kan ju inte ha en begravning utan en döing. Så dem snor kistan. Binder fast den på Sids pappas minicooper och kör i väg. Moahaha. 

Sen ångrar dem sig och lämnar tillbaka kistan. Vid de här laget så garvar jag så att jag inte uppfattar varken ljud eller bild. 

Sjukt bra serie!

Systembolaget!

Idag har jag varit på systemet för första gången! Måste erkänna att jag var lite nervös. När jag skulle betala så stod jag redo men leg och pengar. Och innan jag ens hunnit lägga upp varorna på bandet så sträcker den spända kassörskan fram handen och vill ha leg. Sedan tittar hon länge på mitt fina körkort. Sen vänder sig tanten om, tittar på almenackan och ger mig sedan tillbaka de med ett fult leende. Tråkmånsen kunde inte ens ge mig ett "grattis i efterskott".

Ne. Nu ska jag gå på systemet varje dag tills jag får höra ett grattis. Detta kommer att sluta illa..

Nu smäller det!

Då va man 20 då. är lite besviken för de känns precis likadant som att va 19. Äh. Jag fick äta tårta till frukost ialf. Nu ska jag till skolan. Adios!

Oktober!

Nu är de ny månad. Den bästa av dem alla! OKTOOOOBER! Och de betyder rosa bandet kampanj. Därav en rosa blogg. NI får stå ut med den diskreta färgen en månad.

Men störst av allt. Om några dagar kommer ni ha en första-gången-på-systemet-berättelse att se fram emot!

Enjoy! Nu ska jag gå och krama Jolly!

RSS 2.0