En liten spruta skulle kunna lösa mitt problem....

När jag kom hem ifrån stan idag så möttes jag av två hungriga katter.. Och snäll som jag är så gav jag dem mat. Men ca fem min efter att jag gjort de så hör jag hur min söta lilla älsklings Jolly sitter och gnäller. När jag går ut  köket så ser jag hur Kingston  först har ätit upp sin mat och sendan jagat bort Jolly och nu satt sig och mummsat i sig hans med.
Grrrrr! Inte konstigt att han är fet och ful.

En gång till, en gång till!

Nyss låg jag och pappa och latade oss i varsin soffa medans mamma gick och plockade undan. Självklart så snubblar mamma över pappas julklapp, ett par vinterdäck till släpkärran, och blir sur.

Mamma: Thomas! Kan du inte lägga ut däcken på alltanen?
Pappa: Neee..... Då fryser dem ju.
Mamma: Aaaa, juste...
 
Medans jag och pappa ligger och vrider oss av skratt tänker mamma till.

Mamma fem min senare: Hur hur i "=)&#))%¤ hade du tänkat köra med dem då?


De är nästan så jag vll flytta hem igen...

Skönt att vara hemma!

Mamma: Jag minns en gång...
Jag: Va? Har du ett minne?!
Pappa: Ja, ett usb.
Jag: Hahahaha!

Sedan minns jag nte mer för jag fick ett halvt glas whiskey i nyllet....

Pappsen!

Min far är rolig.. Igår paratades vi vid över telefon. Och när jag frågade vad han gjorde så sa han att han satt i vardagsrummet och tittade på tv:n i köket. Ehm.... tänkte jag då. När jag fått funderat lite så kom jag ju på att pappa är en veckocampare. Vilket betyder att han bor i sin husvagn ibland. Och där har han en tv som står på diskbänken. 

Han är inte dum den karln. 

hihi


Bara jag som tycker att den här bilden är lite rolig?

jag längtar hem!


Mysipyyyys!

Nya grannar!

Jag bor ju i lägenhet nuförtiden, vilket betyder att man bor väldigt nära andra människor. Och när man bor så nära så lägger man märke till saker. Som tex dörren brevid min. På brevlådan står de tre namn som jag absolut inte kan uttala. Tre personer i en trea är väl ok. Men ibland så dyker de upp små lappar ovanför.. Jag vet ju dock inte om de är namn eller om de är uppmaningar till brevbäraren men jag tror de är namn. 
  Yaddi yaddi yaddi. Nu kommer poängen. Dessa lappar byts ut var och varannan vecka. Driver mina grannar nått slags motell? Eller vad är de frågan om? Hinner de som flyttar in ens adressändra innan de byts ut?

Jag är mer än förvirrad...

Hum hum hum, hummeli hum hum hum!

idag har jag varit duktig! Jag har lagat mat åt johanna och malin! Baconinlindad kycklingfilé fylld med fetaost. Och till detta smakfulla kött serverades ungsbakade rotfrukter. Oj oj oj.. 

Jag borde få ett pris för nått..

Julklappsångest!

Njaa.. sånt är inget för mig. Jag har bestämmt vad jag ska ge till mina nära och kära. De va inte lätt. Med tanke på min livsituation så fick jag klura lite.. Detta har jag kommit fram till:

Mamma: En kupong bestående av två timmar på tu man hand med mig.
Syster: Ekot. (Gävles ekonomitidning) Jag är med på två bilder så hon blir nog glad. 
Pappa: En bild på mig framför bocken. (måste bara få honom att köpa fotopapper så jag kan skriva ut den nånstans..)

Jag känner mig nöjd...

Hallå? hallå, allå, llå, lå, å....(eko)

Jag börjar känna mig lite ensam.. Ingen ringer mig nu för tiden. Bara Carro. Vart har mamma och pappa tagit vägen? Mystiskt.. Kunde lägga ifrån mig mobilen i tre timmar utan att mamma ringde. Skumt. 
Kanske mina päron försöker låtsas som att jag inte finns så att dem ska slippa hämta mig på fredag. 

Men icke seddu! Skrattar bäst som skrattar sist! Imorgon ska jag telefontrakassera dem hela dagen. Eller ja, jag kan ringa en signal och se om dem ringer upp. 

Påminnelse till jultomten!


Idiotiskt!

Idag sa mamma att hon inte orkar laga onödigt mycket mat i jul. Så alla ska få välja två saker som ska va med. Men hallå?! Hur sjutton ska man kunna bestämma sig för vilka man ska välja? Jag vill ju ha flera saker. Detta betyder alltså att jag måste börja muta övriga familjemedlemmar så att jag får med alla mina favoriter. Och de ska jag berätta för er, de blir inte lätt för min familj har otroligt dålig smak. 

Va jobbigt det blev nu....

Vem fan behöver tv?

När jag är lat brukar jag ställa ut soporna på balkongen. Och idag är jag väldigt lat. Men när jag öppnade dörren så fick jag se något roligt på parkeringen. Den är gigantisk och på den står två minibussar och en personbil och massa personer. Alla hoppar in i bussarna och förarna börja backa. Dock så är inte förarna tillräckligt intelligenta för att ha körkort så det blir spännande.
 Buss ett börjar backa ut och gasar på lite för mycket vilket resulterar i att den backar rätt in i personbilen och föraren rusar genast ut för att beundra sin skada. Då börjar buss 2 backa. Föraren där har tydligen inte inte sett vad som hänt utan backar på som vanligt och åker rätt in i buss 1. Efter det så rusar alla ut ur bussarna och står och skriker på varandra. 

Jag borde börja hänga mer på min balkong tror jag. Det är ju lika varmt där som i min lägenhet så varför inte...

Ne, plugga va de ja....

RSS 2.0