Hahaha

Nu har jag suttit och skrattat sen kl fyra. har nämligen hittat bästa sidan. Argalappen.se! Ni måste kolla in den!

Humm?

Igår så skulle jag köpa strumpbyxor. Och eftersom jag är alldeles för stressad för att hinna ner på stan så kilade jag in på ICA. Och när jag skulle betla så hände det nått roligt. Jag lägger upp mina strumpor och sedan en skiljepinne, sen lägger gubben bakom mig upp ett par cigg.

Kassörskan: Skulle jag kunna få se ditt leg?
Jag: VA?! För de här?
Kassörskan: Ja alla under 25 måste visa legg eftersom det är 18 års gräns.
Gubben bakom: HAHA! Jag visste bara att de va 15 års gräns för att ta av sig dem.
Jag: Leg för att köpa strumpbyxor?
Kassörskan: Jaha oj det va inte du som köpte cigg.

Hahaha... Gissa om jag vart paff.


Synvilla?

Nyss när jag var på väg hem så hände nått märkligt. När jag gled fram på motorvägen så tittar jag upp i backspegeln och ser en bil tätt tätt bakom mig. Idiot tänker jag och saktar in lite så att den kan köra om. Men när jag tittar upp  backspegeln igen 30 sek senare så är bilen borta. Var fan tog den vägen?

Skulle jag kanske ha skippat den där sista drinken?

Studentkryssning!

Jag ska nu förklara för er allt om hur dessa kryssningar varken är bra för en psykiskt eller fysiskt. Men istället för att ödsla en massa ord så förklarar jag med en bild.




Point taken?

Äntlgen lördag!!



Hoppas alla har de exakt lika kul som mig!!
Dock har ju jag ängnat den senaste halvtimmen åt att bläddra i lagboken för att se om de finns en möjlghet till att omyndighetsförklara mina föräldrar......

Har du käkat blängsylta eller?

Just nu sitter jag på tåget på väg hem mot storvreta. Och snett framför mig sitter en gubbe i 60 års åldern och tittar på mig. Eller tittar och tittar. Han glor. Han glodde inte innan jag tog fram datorn så jag tror de är den som drar till sig uppmärksamheten. 
 Jag har ju ett gammalt intruduktionshäfte från mac som heter "Vad är det du har framför dig?" i min dataväska. Undra om jag ska skicka över den till han så kanske han slipper tappa ögonen....

Vilken bra idé!

Idag har jag suttit i telefonkö med antagnings enheten på min skola. Och dem måste va de mest upptagna personerna i Gävle trots att dem bara jobbar mellan 10-12. För tid tog de. Och när jag väl kom fram så bad dem mej dröja så att dem kunde avsluta de dem höll på med.

Men ialf så har jag kommit fram till att telefonkö är ett roligt system. Tror jag ska skaffa den funktionen på min mobil. "Hej du har kommit till Charlotte, just nu är de många som ringer till mig och jag sitter på toa och skiter,  så du är placerad i kö".

Jag är ialf 99,9% säker på att min syster hade fått magsår av de. Så detta kanske är ett sätt för henne att lära sig tackla sin otålighet. Gratis terapi! Eller vad tycker ni? 

Nu är jag arg! Väldigt arg!

Satans studera.nu! Här söker man kurser och sedan skickar dem inte ut svar till en! Och när dem väl gör de så står de att dem strukit mig för att jag svarat för sent. Kan ju var bra om man har nått attt svara på så man kan göra de i tid! Grrrrrr! Så imorgon har jag exakt 45 min på mig att se till att jag kommer in på kurserna, äta lunch och hinna boka ett rum till vårt möte. 


Nä, jag kokar!

Ne dra mig baklänges

Som jag sagt förut så är de vääldigt kallt i min lägenhet. Men igår upptäckte jag att jag har golvvärme i min sjukhuskorridor/hall. Antigen de eller så brinner de alltid hos grannen nedanför. 
Men vem är så dum att dem placerar värmen där. Jag är ju aldrig där, borde inte värmen vara där jag är? 

Å nu snöar de ute också...

Vilken tur vi har..

Tänk va jobbigt de hade varit om hela livet var en musikal. Då hade vi behövt  börja sjunga så snabbt vi kände nått. Inte nog med att man hade behövt lista ut en klatschig text på tre sekunder, vi hade även behövt stå ut med massa falska toner hela dagarna. Ne, jag tycker vi ska vara glada över hur vi har de. Tänk på hur de kunde ha varit...

Skrattar bäst som skrattar sist!

De tio mest lönsamma utbildningarna i nuläget enligt E24.se!

1. Tandläkare

2. Läkare

3. Jurist

4. Civilekonom

5. Civilingenjör

6. Fastighetsmäklare

7. Anläggningsarbetare

8. Specialistsköterska

9. VVS-montör

10. Gymnasielärare

11. Förskolelärare

 

Om fastighetsmäklare lyckas hamna på sjätte plats med tanke på dagsläget så har jag och tossemalin hamnat helt rätt!


2008 är slut.










"De är drag här nu!"

Som Johanna såväl brukar uttrycka sig. Och jag måste nog erkänna att det är drag har just nu. Vinddrag. Svinkallt är det. Jag sitter här med ljus och duntäcke och tycker lite synd om mig själv. 

Nej, nu ska jag gå och stoppa huvudet i ugnen. Där är de varmt. 

RSS 2.0