Yeeeeey!

Jag blev bjuden på saft idag. Fast jag fick julmust istället.=)

Fatta vinken!

Jag har två vääääldigt goda vänner som fyller jämt nu slutet/början av året. Och jag har fortfarande inte blivit hembjuden till dem på saft! Vilket jag väldigt gärna vill bli! För det skulle vara mycket trevligt eftersom jag tycker om dem så mycket. Så de skulle vara kul om dem hörde av sig. Jag skulle bli glad då. ´


Kan jag bli tydligare?


Dan före dan!

Kvar att göra innan jul:
 
- Pepparkakshus
- Julgodis
- Klä julgranen
- Hitta en tomteluva (att skrämma tanterna med på jobbet)

- Fundera på mer julklappar till nära och kära!


Bring It on!

Men hallå?

Jag visste inte att dem hade gjort en film om mej?




Coolt!!

Pissig dag!

Idag var jag tvungen att jobba över. Och självklart så kommer jag inte få nått för besväret! Så när jag kom hem så kände jag att jag ville bli av med min ilska så jag bestämde mig för att åka och träna. Men när jag väl kommer fram så finns det ingen parkering och jag får ställa mig i andra änden av stan och springa. Väl på gymmet visar de sig att de bara va jag och en fet gubbe som anmält oss till passet så de blev inget. Jag blev ännu mer förbannad och åkte hem.

Så nu sitter jag här insmörjd i min 400 kroners ansiktsmask och vräker i mig choklad. Jag är arg!

Usch på mej!

Åter igen så har jag jobbat hela helgen. Och för att dränka mina sorger så köpte jag ett big pack och julmust. Och nu när helgen är slut så upptäckte jag att jag har ätit upp mer än halva paketet. HALVA! Detta får mig att skämmas. Vad är det med mig egentligen? I vanliga fall brukar jag kunna sätta i mig hela paketet på nolltid.
Har jag tappat stinget? Är jag på väg att bli deprimerad? Nej usch! Hur kan jag?

Oh yeah!

Idag åkte Carro och jag in till stan för att köpa julklapp åt pappa. På vägen hem satt Madde och Jens (på city 106,5) och pratade om sin fanclub på facebook, där jag blev medlem igår. Vad tror ni Jens säger då, om inte: Vi har fått en ny medlem, Charlotte Nordling!

Wohooooo! Dem nämde mitt namn i direktsänd radio!! Jag är känd! Oj oj oj, bäst jag börjar öva på min autograf...

Fääärdig!

Nu har jag köpt och slått in alla mina julklappar! Och det är ändå låååångt kvar till jul! Va ska jag nu ta mig till?


image53


Kvar att göra innan jul:
 
- Pepparkakshus
- Julgodis
- Klä julgranen
- Hitta en tomteluva (att skrämma tanterna med på jobbet)
- Fundera på mer julklappar till nära och kära!

Ikea är helt klart oslagbart!


Trafikdårar i gryningen!

Idag åkte jag med systeryster till hennes jobb och tittade på luciatåget. Dom var jättesöta och duktiga. Carro började gråta som vanligt.  Sen på vägen hem hände det något rologt. Precis innan en 70-skylt så körde nån idiot om mig i typ 90 och sedan tvärbromsar hon framför mig och fäller ner solskyddet och börjar spegla sig. Hur dum får man bli! Vad jag hatar folk som inte kör lika bra som jag!

Me love!

Om ni inte har märkt det än så kan jag berätta för er att jag ääälskar julen! De är bara sååå härligt. Borde egentligen hata julen eftersom jag kommer fårn en juldödande familj. Men de gör jag inte!



image51


Uppsala under  julen!

Vamos a la the big city!

Nu ska Caroline och jag åka och shoppa julklappar! Eller ja vi ska köpa en julklapp och lite julklappspapper. Men den blir kul ska ni se! Jag har föresten ont i en tand så jag ska ringa tandläkaren imorgon. Och hamnar jag i kö så har jag nu lärt mig att inte prata innan dem svarar!

Uj uj uj!

Idag var jag med om något pinsamt. Jag skulle ringa till Vakansförmedlingen för att gnälla lite på dem som vanligt och jag placeras i en telefonkö. 
 Då kraffsar det på dörren och Kingston vill in. Så jag släpper in han och det första han gör är att sätta iväg efter Jolly och jaga iväg honom upp för trappen. Jag blir förbannad och for efter samtidigt som jag skriker: Din feta fan är du inte riktigt klok!! (Till Kingston alltså.)

När jag gormat färdigt hör jag en ledsen röst i luren: Pratar du med mig?

Jag fick be om ursäkt och förklara mig i nästan en kvart. Jag borde nog skicka lite förlåtgodis till Vakansförmedlingen nu om jag vill behålla mitt jobb.

Nu är de jul igen!

Idag har jag gjort julkort. Skickar inte till så många i år så de blev samma design på alla men olika bakgrundspapper! Vlev riktigt nöjd! Och sen har jag upptäckt att dagens frimärken redan har klister på sig. Då blev jag superglad!

image49


image50


Sedan gjorde jag några ettiketter som man kan sätta på julklapparna. Jag hittade ett jättefin embossingpulver som glittrar(syns inte på bilden) och så luktar den kaffe! Mmmmmmmm! (Det känns tyvärr inte på bilden)

Kärt barn har många namn!

Jag måste vara älskad av hela världen! Speciellt av mitt jobb. den senaste veckan har dem bokad mig fem ggr men aldrig till samma namn. Jag har hetat:

- Charlot Nordling
- Charlotta Nordlund
- Chorlott Nordlin
- Charlo Nolin
(Klart min favorit!)

Detta är kul, men hur svårt är de egentligen att få till namnet Charlotte Nordling?
Jag får nog byta namn till Anna Svensson eller nått för tydligen är mitt namn väldigt komplicerat. Så komplicerat att 90% av mina arbetskamrater kallar mig för Janette!

Jag borde nog sluta dyka upp till jobbet för detta kanske är deras sätt att säga att dem inte tycker om mig.

Absolute Skitsnack!

Imorse var jag och far inne i stan och shoppade loss på gränby centrum! Jag köpte en julskiva som jag skulle lyssna på när jag bakade pepparkakor(som för övrigt blev väldigt goda.) När jag kom hem så fungerade inte ena skivan i nån cd-spelare och detta gjorde mig rasande.

Så jag tog bilen och sladdade in till stan och sa som de va, att ena skivan inte fungerade i min skivspelare och att det bara stor error. Då kläcker den otroligt smarta expertiten ur sig något väldigt fyndigt.

Hon: Vänta så ska jag kolla om de fungerar i våran skivspelare så slipper vi byta.
Jag:(Lite smått skrattandes) Ja men jag vill ju inte sitta här och lyssna på den.
Hon: Pffffm! (Samtidigt som hon försöker mörda mig med blicken)

Sedan knallade hon raskt iväg och kom sedan tillbaka och slängde upp en ny skiva på bänken och jag tackade för mig och sladdade iväg hem igen.

Jul jul jul jul!

Idag har jag städat hela min övervåning! Kors i taket tänker ni som känner mig eftersom jag aldrig städar. men saken är den att när de är jul så gillar jag att städa. Tro det eller ej. men man måste ju va snäll och duktig om jultomten skall komma.

Sen har jag köpt årets bidrag till min julkalender samling. det blev Teskedsgumman!
Ska nog köpa julens hjältar senare.

Ibland tror jag att jag är fem år. Nu ska jag baka pepparkakor.


Jag ska bränna ner bocken!

- Glöm inte tändaren, du!
Måste va Sveriges bästa filmcitat.(Näst efter berra hem berra!) Ialf så var de bara ett horn som brann upp. Black Jack for life!

Igår for vi ialf till Gävle och hälsade på Lena! Det va mysigt! Och snäll som hon var så visade hon oss bocken! Wihoooooooooo! Och ja, den står fortfarande kvar!

Vi tog en vända på stan och jag köpte skor som vanligt. Sen hände nått som lamslog oss alla. Tillåme Ture(Tuva Li) blev lite paff! Gävle har ingen skivaffär! Amatörer!

Och prickarna över ä:t denna dag blev DANSBANDSKANALEN! Oh yeah!  Vem hade kunnat ana att lilla Gävle skulle ha en egen dansbandskanal?


image47

Julbak!

Nu för tiden ligger jag en dag efter med min uppdatering. Vänj er! Ialf så bakade jag och maddis lussebullar igår. Mysigt mysigt!

Hur som haver så är Maddis jordens största juldödare! Hon hatar julen! Vilet är synd eftersom jag älskar det! Det finns inget bättre! Jag svävar på moln under hela december,(vilket är lite mer verklighet än när jag svävar i min egen lilla värld resten av året). Jag ska nog få henne att ändra sig

image46

Jag minns de som om de va igår..

För ett år sedan var jag och Maddis i England och gjorde deras huvudstad osäker. De ni!



image42


image43


image44


Och nu är det jul igen!



Pinsamt!

Idag har jag börjat på en ny arbetsplats. Kul tycker jag eftersom jag är sååå trött på den gamla! men ialf så stötte jag på ett problem idag som jag måste lösa. De är nämligen så att på den nya arbetsplatsen så slipper vi cykla.. Vi får åka bil. Vi får låna bilar tillåme. Och det är där problemet dyker upp. Jag måste alltså glida runt i en ful liten vit bil där nån har kluddrat Uppsala kommun på båda sidorna. Usch så pinsamt!

Jag tror att den enda lösningen på detta är att köpa en rånarluva. Nå tips på vart man kan köpa en?

RSS 2.0