Ska vi ta det där om blommor och bin på en gång?

Enligt min våg så har jag gått ner ett kilo. Men enligt mina bh:ar så har jag gått ner fem kilo. Och det är ju inte så kul. Så för att må lite bättre så öppna jag mitt hjärta för mamma i bilen idag. Det gick sådär.

Jag: Kommer det fortsätta så eller tar de stopp nån gång?
Mamma: Ja alltså du kommer ju inte vakna upp en morgon och så är dem borta, det kommer ju alltid finnas nått kvar. Eller kanske inte.... När jag går ner i vikt så minskar dem inte. Eller jo de gör dem ju men de märks inte. Jag har ju lite att ta på, de har ju inte du... Förstår du? Eller nej dumt sagt, alltså, jag vet inte.. Vi får se. De löser sig nog.
Jag: Tack mamma.....


Tur att hon finns....


Jag har ett problem.

Eller ja, jag har flera men just nu stör jag mig på ett. Sitter och ser på curling på Eurosport. Det är en väldigt underskattad och rolig sport. Just nu är de ett lag från Kanada och ett från Japan. När Kanada spelar så förstår jag va dem säger. Men när det är Japans tur så hör jag bara Åh nåha kuhu nåru åhuhuh åh åh åh åh åh åh.

Blir inte riktigt klok på detta. Carro ropade precis från toan och frågade om jag tittade på en porrfilm. Så ni kan ju kanske förstå min förvirring..... Dags att byta kanal.

Coolt

Jag tror de där var de längsta inlägget jag någonsin skrivit.

Fy fasiken!

Nu har Carro och jag varit på Kina Garden och mumsat! Och satan i gatan vilken underhållning vi hade. Detta kommer att bli en lång historia så det är bästa att ni hämtar  popcorn.

Huvudpersonerna i denna blogg kan vi kalla för fjollan ca 15år,  mamman, låssasfarsan, 1:an och 2:an alla ca 45 år.

Det hela börjar med att när vi kommer in på stället så sitter alla utom fjollan och äter. Hon springer nämligen runt i skinnbyxer och pumps och skriker. (Varför vet vi inte) Vi  sätter oss ner och beställer och går sedan och tar lite av buffén och när vi kommer tillbaka så står fjollan, mamman och  låssasfarsan i ett hörn och skriker och skrattar. Sedan går dem tillbaka till bordet och sätter sig ner. Fjollan börjar då att tjuta och vrida och vända på sig som om nån kittlade henne. Efter ett tag så börjar hon gnälla ännu högre och slutligen börjar hon dunka huvudet i bordet. 1:an och 2:an börjar då fråga henne om allt är okej och hon svarar bara med att hon inte får berätta.

Efter ca 5 min börjar fjollan skrika högt "Ta upp de nu och få de gjort".  Medans fjollan skriker detta om och om igen samtidigt som hon dunkar huvudet i bordet och tjuter så har 1:an och 2:an fått in sina lyckokakor vilket är väldigt komplicerat för att ingen av dem kan engelska och måste därför fråga varenda levande själv om dem kan översätta åt dem.

Precis när allt håller på att spåra ut så tar mamman och låssasfarsan upp händerna som dem haft under bordet och visar att dem precis har förlovat sig.  Fjollan tjuter då ännu mer, dunkar huvudet i bordet och utbrister "Kors i taket morsan har förlovat sig". Sedan reser hon sig upp och i ett försök att springa i högklackat struttar hon iväg mot toaletten. När hon kommer tillbaka reser sig hela sällskapet upp och går där ifrån.

Måste säga att vi blev lite besvikna över de snabba slutet eftersom vi inte ens börjat med efterrätten än och våran enda underhållning försvann. Vi fick helt enkelt roa varandra i slutet....

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det kinamat som gäller!

Oh yes! Idag ska systeryster och jag mumsa kinamat. Det tycker jag ska bli jättegott! Ska inte skryta mer för jag vet att ni är avundsjuka.

När man tycker synd om nån...

Min far är sjuk. Väääldigt sjuk. I början tyckte jag bara han var klen som inte orka göra nått.. Men nu har det  nästan gått tre dar och han ligger fortfarande i sängen.. Så jag börjar faktiskt tycka syn om honom nu, han är nog sjuk på riktigt. Eller så lurar han oss för att få ligga och lösa korsord hela dagarna...

När man jobbar kväll...

Då kan man sova länge.. Men gör man då de misstaget att gå upp på toa så blir man av med sin säng.. Då får man inte sova längre. Orättvist!


image65

Tidiga mornar!

Jag är ingen morgonmänniska. Det vet ju nästan alla. Så igår morse när jag satt på jobbet och va lagom groggy så kommer våran samordnare in med en tjej och presenterar henne.

Samordnaren: Det här är Lisa, hon skall börja jobba här.
Jag (tittar noga på henne): Meh, jobbar inte du redan här?
Lisa: Nej.
Jag: Nehe skumt, jag känner igen dig.
Lisa: Vi jobbar med varandra ute i Storvreta.
Jag: Ahaaa.. välkommen.

Det är inte lätt att hålla reda på alla.

Crazy Caroline

Sitter hemma hos min kära syster nu och kollar på Gilmore grils! Hon däremot står uppe i soffan och spikar i väggen och frågar om det ser bra ut var tionde sekund.. Vet inte riktigt va jag ska svara eftersom de inte är färdigt än och jag inte vet hur de ser ut. Men men, det brukar ju bli bra i slutet så vi håller tummarna.

Ne, måste sluta, hon pratar med mig.

Man behöver ju inte ta i så att strumporna spricker

Jag är ju inte precis känd för att ha de så värst städat. Men i helgen städade jag faktiskt mitt rum. Och när Maddis kom hit så ville jag ju stolt visa upp det. Och då säger hon: Wow va fint, har du parkettgolv?

Som om hon inte sett de förut!

Charlottes stickskola!

Idag har jag lärt Maddis att sticka. Hon är riktigt duktig måste jag säga. Se så glad hon är.

image63
image64
Nästa gång ska hon få lära sig aviga maskor.

Idag är det våffeldagen!

Och denna dag till ära har jag fått blanda ihop våffelsmet från grunden! För våffelpulver fanns inte på 1800 talet så varför skulle alla gamlingar börja köpa de nu?

Hur som helst så börjar jag tröttna på dessa skrynkliga små varelser. När jag kommer hem till dem på lunchen så står alla indridienser färdiga och uppmätta på diskbänken. Allt jag behöver göra är att hälla dem i en bunke och vispa lite sen gå därifrån. Vad är poängen med att jag kommer då över huvud taget? SUCK!

Men men, nått gott förde det ialf med sig, jag kom på vad jag ska ha till middag ikvälll.

Det var inte tur, utan skicklighet!

Igår när jag skulle agera ambulans och  köra min sjuka syster till sjukhuset så stötte jag på en poliskontroll. Och eftersom jag ser att jag kört i lite över 70 (inte mycket så du behöver inte va orolig mamma!) så fick jag panik.

Men då har dom smarta sakerna ställt sig efter påfarten till E4an så när jag ser att en polisgubbe är på väg ut för att stoppa mig så bromsar jag in och svänger upp på motorvägen. Så då fick han gå tillbaka med svansen mellan bena! Haha suckers sa jag och gasade på.

Hon är boven i dramat!

Caroline Nordling, min egen syster och min bästa vän, är den som står bakom hela växthuseffekten. Chockande tänker nog ni nu. Men egentligen inte. Denna lilla varelse överkonsumerar nämligen en väldigt massa saker. Bla klorin, insektsspray och sköljmedel. Dagligen släpper hon ut 10000 ton giftig luft  i atmosfären, och då talar jag bara om hennes fisar.

Så för att säkra våra barn och barnbarns framtid så röstar jag för att vi låser in Caroline på Ulleråker och ger alla hennes tillgångar till hennes syster, moi!

Idag hatar vi tandlärkare!

ja de gör vi! dessa ryggradslösa landstingsanställda satar borde skämmas! Om de inte vore så att de gör nån nytta nån gång vart tionde år så hade jag skapat en kampanj för att avskaffa dem! kdfjöyhf-hxf-lihy-li!!!!!!!

Cheers!

Igår försökte jag introducera min syster till en av världens bästa serier sen första sesongen av OC! Ni vet alla vilken jag talar om, Skins! Men hon förstår sig inte riktigt på den. Däremot sa hon att hon var orolig för att jag gillade den serien. Vadå? Vem gillar inte att se när brittiska ungdomar förstör sitt liv på ett roligt sätt? Tur att jag har Maddis på min sida.




Okeej.. den kanske är lite väl överdriven ibland.....

LONDON BABY!

image59
image60
image61
image62

Lalalalaa!

Nu undrar ni säkert vad de tagit åt mig? Mer än ett två inlägg på en dag? Svaret är: PÅSK!
Detta är en storhelg, vilket innebär mycket klirr i kassan. Så medans jag är hemma och vilar upp mig mellan arbetspassen så bloggar jag. Kul va? Eller ja de skulle varit de om nu inte min syster hade varit min ända läsare....

En bild säger mer än 10000000000 ord!

image58

Min mamma!

Nu ska jag berätta lite saker om min mamma. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Hon är ju en väldigt speciell person. Hon råkar ju alltid ut för det som ingen annan vanlig människa skulle råka ut för. Som förra veckan när jag drog till London tillexempel.

Jag trodde det skulle va helt lungt att lämna henne ensam en vecka men icke! Denna makalösa kvinna lyckas med inget mindre än att låsa in sig i en biltvätt. ja, ni läste rätt. EN BILTVÄTT! Det hela slutade med att pappa fick ringa securitas som i sin tur uppmanade mamma till att krypa runt i bilen och sedan backa ut bilen på nått knasigt sätt. Och sen fick hon skamset åka med en halvtvättad luddrig bil till statiol och tvätta om. Nån annan som råkat ut för de? Ne, förstod de.

Och imorse fick hon för sig att låna min ipod när hon skulle ut och gå. Efter halva promenaden lyckas hon komma in på musicquiz vilket resulterar i att ipoden byter låt var tionde sekund och lyckas man inte trycka på rätt knappar så står det  FEL stort och tydligt över hela skärmen.  Detta förstod inte min mamma utan hon trode att den var på väg att explodera. Så hon drog helt enkelt ur hörlurarna och stoppa ner den i fickan och hoppades på att allt skulle ordnat sig tills hon kom hem.

Kan bara säga de att min värld skulle va sjukt mycket tråkigare utan min mamma.


Skins!

Ni måste ju hålla med om att det här är det bästa slutet på en serie genom tiderna!Löser ju alla gåtor lixom!


Ge mig Sid!!

LONDON BABY!!!!!!

image55image44image43image42image40

RSS 2.0