Människor borde avskaffas

Idag när jag kom hem stod det en gubbe och lurade utanför min port.

Konstig gubbe med hatt: Ursäkta, när går tian?
Jag: Jag tror den går prick, men jag vet inte..
Konstig gubbe med hatt: Okeej, går den inte halv?
Jag: Jo på vardagar tror jag.
Konstig gubbe: Okeej, när går 42:an då?
Jag: Ingen aning. SER JAG UT SOM EN BUSSTIDTABELL?

Okej de sista sa jag inte men jag ville... Finns det ens en buss 42?



Earth hour - Bring it on!


Yes yes, jag är redo! Har släckt överallt, men tv:n, den kommer vara på! Dem ska inte tro att jag tänker missa Robinsson pga nått symboliskt tjaffs. 

Amatörer!

Hah, här sitter jag och ser på Sveriges smartaste barn, och dom kan ju ingenting! Jag är ju betydligt mycket intelligentare. En tjej frick frågan hur slutar denna ramsa:" Ole dole doff, kinke lane......" Och hon skriker pass samtidigt som jag skriker "KOFF DITT AAAAAAAS!" Inte lyssna hon heller...
Äh, jag röstar för att dem lägger ner de här programmet och ger utbildningsfonden till mig istället.  Ne nu måste jag fokusera, har ju trots allt gått vidare till final. 

Jag tror jag har brutit tån

Ja faktiskt, men lugn i bussen nu. Det hände inte igår. Jag vet faktiskt inte när de hände, vet bara att jag har haft ont i den väldigt länge. Men de gör bara ont när jag böjer på den. Hmmm.. Eftersom jag inte har något annat än godisätande inplanerat ikväll så kanske jag ska åka till akuten och kräva en röntgen. Måste bara fixa nått färdmedel först, jag har hört att ambulans ska vara bekvämt...

Pust...

Äntligen! 10 veckors fastighetsrätt är (förhoppningsvis) över! Tentan kändes bra, men pessimisten i mig säger att de gick för bra. För första gången på tre veckor kunde jag sätta mig i soffa utan att tänka på att jag måste plugga.

Nu ska jag supa!
(Mamma jag ska ta de lugnt men jag tycker jag är värd att fest loss nu)

Kingston!

Imorgon ska mamma åka och frisera våran katt Kingston. Han är väldigt tovig förstår ni, så mamma ger bort honom till några som söver ner honom och rakar av allt. Väldigt snällt gjort av mamma måste jag säga. När jag genomgick min toviga period så brukade hon sätta sig på mig och kamma mig. Jag gillade inte detta så jag skrek tills taket lyfte och grannarna beslutade sig för att flytta. Inte riktigt lika snällt kanske. Men men, hon tröttnade snabbt och gav upp alla försök till att göra mig till en normal människa. Tack mor! 

Hur som haver så ska han rakas imorgon. Sist detta inträffade var jag med och valde frisyr. Dock ville inte den griniga  veterinären ta så mycket som jag ville. Men imorgon ska ju trots allt mamma vara med och bestämma. Så jag tänkte göra min röst hörd. Jag lägger alla mina vetokort på denna frisyr:

 
 
Observera svansen då jag tycker att den är förträffligt festlig!


Onsdag

Vad är de för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Malins födelsedag!
Hurra hurra hurraaaaa!




Moderjord har PMS!

Ja de verkar ialf så! När jag vaknade imorse så var det full snöstorm. 10 min senare sken solen och snön på mitt balkongräcke höll på att smälta. En timme senare när jag gick till bussen så blåste de så pass att en reklampelare gick upp och affishen blåste iväg. Men nu är det sol igen och det droppar från taken. Vart har jag flyttat egentligen?

Usch vad arg jag blir!

Satt och läste fattigbloggen på aftonbladet nyss. Patetiska människa. Där sitter hon med 3500 kr över varje månad och pratar om hur hemskt hon har de medans jag sitter här på 2500 kr och då har jag ändå inte betalat kursböcker (Jaja, mamma hjälper mig med dem men tänk på alla andra studenter.) Sen tycker hon så synd om sig själv. Tänk på mig då som lever under existensminimum och måste ändå betala tillbaka alla pengar en vacker dag. 

Nej va trött jag är på alla gnällspikar!

Whats up whit de här egentligen?

Jag fick nyss för mig att knalla ut och hämta lite dricka i kylskåpet. Och vad får jag syn på utanför fönstret om inte en husbil. Jaja, inte så konstigt tänker ni. Men de va personer i den. Två personer stod utanför och vifta åt varandra och genom fönstret såg jag hur nån låg och såg på tv. Va va va? Ofta man slår läger i en husbil på en parkering i sätra? Nej, jag måste flytta innan jag blir psykiskt förstörd!!

Veckans utmaning!

Nu ni, den som först listar ut vad detta betyder och ger mig ett svar vinner en KRAM! Deadline på torsdag!

6:11 2 st JB: Om flera fastigheter avstyckats från standardfastigheten, svarar fastigheten, på vilken lagfart icke sökts, före fastigheten, på vilken lagfart sökt, och fastighet, på vilket lagfart sökts senare, före fastighet, på vilken lagfart sökts tidigare. Har lagfart sökt på samma inskrivningsdag, eller har lagfart inte ännu sökts på någon av fastigheterna svarar fastigheten som senare övergått till ny ägare före fastighet som tidigare övergått till nya ägare. Medan fastigheter som övergått samma dag fördelas ansvaret efter de grunder som anges i 10§. 


Sug på den ni! Jag kan säga att jag klurade ut de efter att läst de 7 ggr. 

Samtal med mig själv

Jag1: Nu ska jag genast sätta igång att plugga.
Jag2: Haha, ofta i min kofta, sängen ser mycket mer inbjudande ut.
Jag1: Nej är du dum eller. Plugga plugga plugga.
Jag2: Ska kanske se vad som är på tv.
Jag1: Plygga plugga plugga! Kom igen de är kul.
Jag2: Åhhhh. OPRAH!!! Det känns lagom meningslöst, de ser vi på.
Jag1: Satan, jag skulle suttit kvar i skolan. 

Varför vinner alltid de onda här i livet?

(Bloggen krånglar så jag kan inte göra saker i fetstil.)

Två tummar upp!

Jag har en idé! Jaaahaaa du de har jag!

Det är nämligen så att när jag ser på diverse olika program på tv så samlar jag på mig mycket ilska. Så för att lösa detta så bad jag Malin, som fyller år nästa vecka, att önska sig en stor säck med skummgummibollar. Dem ska jag kasta på tv:n när jag känner mig frustrerad. Och eftersom dem är mjuka så kommer inget att gå sönder. Smart va!

Fördelar: Detta är en briljant idé. I framtiden kommer jag alltså kunna släppa ut alla mina aggressioner på direkten. Jag kommer därför slippa smyga ner till sätra centrum och spöa skiten ur några snorungar som inte har nått bättre för sig. 

Nackdelar: Om jag känner mig rätt så kommer jag inte plocka upp dessa bollar på direkten. Därför är risken stor att Malin, som faktiskt är sju månader äldre än mig, kommer snubbla över dessa och bryta lårbenet. Ni vet ju hur sköra ben gamla tanter har. 

Så vad säger ni, visst väger fördelarna över? Malin skulle må bra av att se insidan av Gävle sjukhus. 

Freak!

Idag har jag varit i skolan lääänge. Ända till kl 21.00. Efter det så bar det av hemmåt. Och snabbaste vägen till bussen från skolan är ju genom boulogneskogen. Man ska nog inte gå där när det är mörkt men har man gått där varje dag sen i augusti så går man ju bara på utan att tänka. Så först mitt inne i skogen kommer jag på hur nedrans idiotiskt jag precis betett mig. 
  Så jag knatar på och tittar mig skräckfullt runt i den tysta skogen. Och då, precis när jag skymtar kyrkogården bakom träden så hör jag ett ljud. En uggla. EN UGGLA!!! Det hade varit en sak att ha fått en brunstig karl vrålandes i örat men en uggla var jag inte beredd på. Känndes som om jag var i en skräckfilm. Hur som haver kom jag ut levande. Men nu är det cykeln som flyttas till sibylla så jag kan ta den mellan skola och buss. 

Jag har fått en galge!

Japp! Igårnatt så fick jag en galge av saluhallen. Väldigt snällt av dem för det var en bra galge. Lite svårsåld dock.

Jag: Titta här! Jag har en galge. Den vill jag sälja till dig och bara dig. Det är en prima galge seddu. Bra pris och allt.
Taxichauffören: Nej tack. 
Johanna: Meh, klart du ska ha den. På IKEA finns det bara fem-pack. Och ingen jävel har bara fem jackor. Alla normala har sex stycken. Du BEHÖVER den.
Taxichauffören: Nej sa jag.
Jag: Skit i de då. Du vet inte vad du går miste om!

Jaha, så nu sitter jag här med min galge.



Hej

Mina älskade föräldrar är världens bästa♥

Lotta, lotta, lotta....

På tv4 film just nu visar dem Lotta på Bråkmakargatan. Väldigt fin lite flicka de där. Jag kan verkligen känna igen mig i henne. För om nån vet hur de är att vara helt missförstådd av hela världen så är de jag. Man kan ju inte råför att man är nyfiken på allt. Och går inte saker som man vill så får man lösa de på sitt eget sätt. Om bara resten av världen inte skulle tänka så nedrans logiskt bara...



Jag utklädd till Lotta förra året...

Samtal med sin andra hälft.

Jag och Johanna vart ute och åkte bil förra veckan. Under bilfärden pratades det om allt möjligt och vi kom fram till det mest effektiva sättet att ge hennes föräldrar en hjärtattack eller möjligtvis en anledning att slå ihjäl henne.
De skulle va om Johanna kom hem och sa att hon totalkvaddat deras bil. Och självklart så hade den andra parten i krocken vart deras nygjorde staket. Och som pricket över i:t så skulle anledning till denna olycka vara att hon försökt styra blen med armbågarna.

Jag skulle tycka de va rätt kul att se hur hennes föräldrar skulle reagera om detta hände. Så Johanna om du inte vill krascha din bil så kan du får låna en av oss bara jag får se när du berättar de. Deal?

Kåren och en mamma på halsen.

Jahaa ja. Mamma är hemma och har tråkigt. Och jag är på väg till kåren så jag har inte tid att underhålla henne. Men jag tänkte ge henne några tips på vad hon kunder göra medans hon har långtråkigt där hemma. Så varsegod mor:

- Dammsug mattan i mitt rum i storvreta.
- Bädda rent i mitt rum i storvreta.
- Framkalla alla bilder på datan i storvreta (OBS du betalar)
- Ring Eva och säga till att hon ska baka en cheescake åt mig.
- Ta upptåget till Gävle och tvätta åt din favoritdotter.
- Lär dig hela lagboken och gör din favoritdotters tenta om två veckor.
- Malin hälsar att du skaköpa en häst.
- Petra hälsar att du ska lösa suduko.


Välj vad du vill mor. Jag älskar dig oavsett vad.

Vad ska man säga om detta nu då...

Jag finns numer på Twitter.com. Vet inte vad de ska va bra för men ändå. 


www.twitter.com/Charling88

Tack för den, televerket!

Igår var det fest , som vanligt. Men jag och Malin drog hem tidigt för att orka va i skolan kl 10 idag. Men när jag väl pallrat mig upp och kämpat för mitt liv så får jag ett sms. "Vi ses 10.30 istället" stod de. Meh! Då hade jag kunnat sova 30 extra!! Varför boka in en tid om man sen ska ändra!

RSS 2.0