På högskolan uppmuntrar vi våra elever!

"Du kan se din tid på högskolan som en investering. Du är beredd att avstå från förvärvsinkomst, halka efter i pensionssystemet, dra på dig höga studielån och nödgas leva nödtorftigt under några år. Allt detta för ett "bättre" jobb. "  och så vidare.


Kul att jag måste läsa detta kompendium noggrant tills på torsdag. Gud vad jag blir peppad....

Ska vi riva hela haket? SÅKLART!

Jag är hemma hos johanna just nu.. Mitt uppdrag ikväll är att riva hennes lägenhet. Dock tror jag att jag behöver hjälp. Kanske kan jag få hjälp av Johanna herself.. Behöver bara supa henne full först. Men de brukar inte va så svårt...

Tack apoteket!

Idag har jag shoppat! På Apoteket! 300 spänn gick kalaset på. Och då fick jag en bok och ett hostmedicinsmått på köpet. Mycket generöst må jag säga. 

Man vill ju hjälpa till..

Min gode vän Eva har precis skaffat en katt. Väldigt kul tycker jag för hennes katter brukar bli roliga. Så nu ska jag bege mig hem till Uppsala och hälsa på. För jag känner på mig att den här katten vill ha lite matsällskap....

Yeah

Nu har jag laddat upp med lite Black Jack! Nu är jag redo för allt. Bring it on!

Jag ger upp!

De trodde ni aldrig va? Att jordens envisaste människa skulle ge upp redan på första tentan! Eller ger upp och ger upp. Jag byter strategi helt enkelt. Jag tänker plugga så mycket jag orkar idag. Sen gå igenom de jag tror jag kommer klara imorgon. Sen göra tentan. Skita fullständigt i hur det går och sen ta de jag lärt mig och göra omtenta i november. 

Visst visst möjligheten att jag klarar mig finns men lika bra att inte hoppas för mycket. 

Nej nu känner jag mig mer motiverad att plugga nu när jag inte har så stor krav. Tur att man bara läser affärsredovisning en gång.. 

Naaaw!




Söta va? Bara 5000 kr styck. Jag menar, de är ju ingenting, bara de jag har att leva på under en hel månad typ...

Snart kommer den här tösen hem!


Partaj!

Någonstans i detta hus är de fest. Antigen de eller så är de fem pers som sitter och bankar väldigt rytmiskt mot en vägg. 
Varför är inte jag bjuden?

Burr!

Filt, duntäcke, tjocktröja och värmeljus. Ska de behövas mer för att hålla sig varm i en lägenhet. Ska nog ta på mig en mössa också. Känner att jag inte borde ha klagat på pappa så mycket när de var kallt hemma in bigvreta. För där va de som i en bastu om man jämnför. 


Nej usch! Imorgon ska jag köpa mer ljus så jag får lite värme. Kanske en öppen spis. Har dem de på IKEA?

Coooooolt!

Gubben som äger musikäffären i Bertserien heter Nordling. Vi sprider ut oss!

Lite skit rensar magen

Man borde förstå att det är dags att gå och handla när man får börja blanda saker som kyckling och potatismos....

Hmmm?

Min mamma kom med en konstig kommentar. Hon sa att om jag skulle skaffa katt så skulle jag tröttna på den och ge dem till dem istället. Och då skulle pappa flytta. Och jag skulle må värre om jag vore pappalös än vad jag gör när jag är kattlös.

Ehhhh? Hallå? Pappa tycker inte om när jag kliar honom under hakan, han tycker inte om att sitta i mitt knä och vi ska inte ens tala om hur han beter sig när jag ska kamma honom. 

Jag tror min lägenhet behöver en katt, inte pappa. 

OBS! detta betyder inte att jag inte tycker om min far!OBS!

Go babyfuckern, it´s your birthday!

Jaha! Då var hösten här igen och alla vet vad det betyder. Jo Babyfuckerns födelsedag närmar sig. Och vad ska man ge i present?
 Ni som har hängt med mig ett tag vet att jag var inne på att ge henne ett brottogram förra året. Jag tycker fortfarande det skulle vara helfestligt men jag måste ju tänka på min studentekonomi. 
Så, vad kan jag tänka mig att ge bort då? Hmm.. Ja en heldag med mig är ju ovärderligt. Men jag måste ju spara nått tills hon gifter sig. Så jag får helt enkelt tänka vidare.. Kanske en anmälan i Vättern runt? Helt klart värt att titta upp...


Ensamt...

Jag har haft katt hela mitt liv. Och nu vet jag att det inte funkar. Men jag vill ändå ha en kissemiss att komma hem till. Och idag så gjorde jag nått dumt.. Jag satte mig och tittade på katungar på blocket och hitta jooooordens sötaste perserkatt som hette Doris. Hon är ju som gjorde för mig! Nej usch nu blir jag ledsen.

Ska nog åka hem och kidnappa Jolly nu medans mamma och pappa ändå är i Tallin. Dem märker nog inte de!


Skottlossning

Alldeles nyss utbröt det en skottlossning utanför mitt hus. Eller ja. De lät så ialf. Och med tanke på tidigare händelser i detta område den här veckan så bestämde jag mig för att ta de säkra för de osäkra. Så jag la mig under sängen och gjorde mig klar att attackera ifall nån gjorde intrång i min lägenhet.. 
Dock tröttnade jag efter ett tag och gick ut på min enorma takterass för att se vad som hände. Och då fick jag se massa fyrverkerier. Oooh så vackert det var!

Vart har jag flyttat?

Nån galning har bombhotat sätra centrum! Herre jösses! Och vad gör polisen? Jo dom tar de inte så allvarligt och avvaktar. Gaaah!

Nu ska jag gå och leta rätt på skyddsrummet. Önska mig lycka till!

Gävlemål!

Jag bor ju just nu i Norrlands skåne. Ett ställe som norrlänningarna motvilligt accepterar i deras skumma imperium. Och precis som i skåne så snackar dem väldigt konstigt. Antigen så gillar dem att provocera eller så har helt enkelt hela befolkningen på 90 000 personer fått hoppa över grundskolan. 

Hur de nu än ligger till så existerar inte böjelser här. Man säger saker som "vi är så glad" och "det är hons". Hur svårt kan det egentligen va att säga glada och hennes. Så värst mycket längre tid tar det inte. Och vad spelar de egentligen för roll. Tid verkar ju vara det ända dem har här uppe. "Känn de norrländska lugnet" som Olsson brukar säga. 

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna, och tvätta dem små händerna, nattinuffsan!

Min syster!

Inatt drömde jag en rolig dröm. Ni vet den där när man går in i ett rum och alla stirrar på en och då märker man att man ä naken. Den hade jag. Fast det var inte jag som var naken. Det var Carro! Och gud vad jag skratta! De var kul.

Förlåt Carro men du skulle ha sett dig själv. =D

Nej fy fasiken!

vad är det för poäng med att se på komedier nu för tiden?? Nu har jag gråtit till både Scrubs och My name is Earl. Tror jag ska hålla mig till tråkiga dokumentärer från och med nu. Eller barnkanalen. Där får man ialf skratta lite. 


Ne.. dags för lite glass!!

GRATTIS GOOGLE!

Idag fyller Google 10 år. Härligt härligt. Vad skulle vi göra utan Google? Hurra hurra hurra!

Ooooh!

Jag har tavlor. Massor med tavlor! Jag blir nästan lite förvirrad av att se hur fint de är när jag tittar upp. Och allt är tack vare mor och far. Fast jag trodde en sekund att pappa skulle riva hela huset när han tog fram sin slagborr. Hujeda mig vad de lät. Men fint vart de. 

Nu ska jag bara koppla in min DVD och dammsuga mitt golv sen är min lägenhet perfekt. Men de orkar jag inte göra idag. För jag måste plugga!



Tack mamma och pappa! Älskar er!

Kul.... Not!

Anmälde mig precis till min första tenta. Inte nog med att jag kommer kugga. Tentan är på en fredag. Mellan 15.00 och 20.00! Vem sjutton lägger en tenta på en fredag kväll? Jag måste ha otroligt bittra lärare. Suck!

Skönt att va hemma.

Pappa: Jag fick vänta på henne i en och en halv timme!
Mamma: Nej de fick du inte nu ljuger du, så länge va de inte!
Pappa: Okej då, en timme och tre kvart var de.
Mamma: Precis!

Pappa och jag sitter sedan och  försöker dölja vårt skratt och mamma tuggar helt ovetandes vidare på sin köttbit.

hihihi!


Varning! Sentimentalt inlägg! Varning!

Jag har ju då flyttat till Gävle nu. Och börjat skolan igen. Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag trivs så sjukt bra. Allt känns så självklart. Visst visst, skolan är apsvår och jag har lust att hoppa av men samtidigt inte eftersom jag har så kul. Jag tycker det är kul att gå på föreläsningar, kul att sitta kvar i skolan och plugga, kul att bo ensam. Allt är verkligen kul!
Men jag hade nog inte kännt mig så trygg om jag inte haft min Olsson 50 meter bort. Cradle to grave! Självklart är de inte så att jag inte saknar alla här hemma. För de gör jag verkligen. Men samtidigt har jag fått så sjukt många nya vänner som jag trivs med så bra så att jag aldrig vill flytta därifrån.
Svårt att förklara hur jag känner men jag är ialf väldigt lycklig.


Tänk att lilla Gävle kunde bli så rätt. Jag kommer bli en evig student. Eller..Ialf fram till år 2022 när dem byter ut min spis=D

Är man bäst eller är man bäst?




Gissa vem som vann?

Jag är så duktig!

Jag är riktigt förvåna över hur bra jag klarar av att bo ensam. Jag har diskat och plockat undan och lagat mat och grejet. Jag har även upptäckt hur bra jag ä på att lösa kniviga situationer.
Som idag tillexempel. Malin och Olsson var här på ett liten kvällsvisit och duktig som jag är så skulle jag bjuda på kaffe. (Mest för att jag skulle få pröva min nya mjölkvisp.) Ialf så hjälper Malin mig i köket och av någon underlig anledning så spiller vi ut massa kaffepulver på köksmattan. Jag som då inte har någon dammsugare löser då detta på ett genialiskt sätt.
Jag skakar helt enkelt av mattan och lägger den sedan över pulverhögen. Syns den inte så finns den inte. Eller hur? 

Nej nu ska jag sova. Lång dag imorgon.

Caroline, god natt min skatt!

RSS 2.0