Fadern min, som är i uppsala!

Imorgon kommer pappsen! Jaaaaaaa! Och då ska vi åka hem. de blir kul. Jag ska köra och han ska sova, sen ska vi äta oss feta på MAX! Mumms! Sen när vi kommer hem så står mamma där och välkommnar mig med öppna armar! Wihooooooo! Längtar!

Och jag hoppas Eva läser det här. Måste ju förvarna dig om att jag kommer och våldgästar dig nån gång nästa vecka! Då ska jag snacka tills du får sirap i öronen!


Nä om man skulle ta och jobba lite.

Äntligen!

Nu har jag fått en brand genomgång över hela huset. De passar ju lagom bra nu när jag ska sluta imorgon. Så nu kan jag allt, vet precis hur jag ska göra. Så nu kan dem utan problem ringa mig om det börjar ringa, så lovar jag att komma så fort jag kan och hjälpa dem. Låter mycket bra.

Pangerbjudande!

Nu kan du vinna en helt ny altan om du köper en ny altanmarkis här. Men jag undrar varför man ska köpa en altanmarkis om man inte har en altan, för hur stor är chansen att man vinner? Typ 1 på miljonen. Så om man då köper den här markisen och inte vinnar så står man ju där med en helt onödig altanmarkis med ingen altan. KÖP INTE MARKISEN!

Släktterror!

Efter att alla mina så kallade arbetskamrater gått på möte utan mig så raggade jag upp min kusin från innegruppen och tog med henne ut i Kullavik och våldgästade(besökte) vissa personer. Det var mycket roligt måste jag säga!

Kusinvitamin mittemellan: Ska vi gå upp?
Jag: Nej vi tar hissen.
Kusin vitamin mittemellan: Bra, så kan du lära mig hur den fungerar så jag inte åker fel nästa gång.

Ehh. Hur svårt kan de va när huset har två våningar?

Senare på dagen lyckades jag också bryta min fot. Eller ja, jag har ont i den ialf.
Nu skall jag baka kladdkakor till jobbet eftersom jag slutar snart. Ibland kan jag faktiskt vara snäll.


Puttsväck

Idag vaknade jag fem i sju, och började sju. Detta är något jag inte vill rekomendera. Man får stressa så väldigt då. Iallafall så var jag på jobbet fem över (nytt rekord!!) Sen har jag jobbat på som en tok ända tills kl 13. Då kom jag in till huset och upptäckte att alla var bort. Helt väck. Var inte en käft här.(förutom min kusin som satt i soffan och skrattade för sig själv)
De visade sig ialf att alla var på APT möte och jag var inte bjuden för att jag ska sluta. Mobbning på hög nivå!

Nä nu vill jag åka hem!


Fyra bugg och en coca-cola!

Nu är det bara fyra dagar kvar. Det går nog fort. Måste bara börja med städningen. SurGösta kom ner till personalrummet och frågade efter mig igår. Så jag gick upp dit när jag kom in och pratade med honom. Då sa han att han hört att jag skulle sluta och att han var ledsen för de. Sen började gubben gråta vilket ledde till att jag började gråta å sen satt vi där som två fån.

Jag blir inte klok av att vara på fel sida av Sverige!

Suck och pust

Sitter på jobbet och lägger Harpan samtidigt som jag sitter och lyssna på en annan person som jobbar här. Hon har nu suttit och klagat konstant i 20 min. Inget duger för henne. Hur kan man vända de mest positiva till något negativt? Jag fattar inte de där. Blir helt snurrig hela jag..


favorit i repris!

Nu gott folk, så är Sparris-Turbo tillbaka. Han tittade in en snabbis nu på lunchen men sedan sprang han fort iväg igen..  Men efter en liten stund så kom han tassandes tillbaka så nu sitter han här utan för och röker med de andra tanterna. Social typ det där.

jaja

image33

Söndag



image32



Jag ska snart åka och jobba...

Släktforskning!

Ibland funderar jag på om min släkt verkligen är min släkt! Just nu står Anna och Lisa i Köket och slåss över ett par trosor av någon underlig anledning. jag blir inte klok på detta. Måste nog släktforska lite och se vad som verkligen döljer sig bakom detta mysterium.

oh la la!

Jag såg en riktig heting vid bussen idag. Han va så snygg! Han hade en stålmannendräkt, ögonbindel och pickning korg. Ja ni läste rätt, stålmannendräkt. Sen som om inte de räkte så hade han stort affrolockigt hår och jordens mest självgoda leende. Oh oh oh!


Märkliga ljud

Hallå! Va de bara jag som hörde att Lugna Favoriter var helt jedrans !/#%#)%!%¤# i¨går kväll! Dom spelade ju två olika låtar, SAMTIDIGT! Jag blev helt förvirrad! va tvungen att springa ut och hämta Svennis så att han kunde lyssna och konstatera att jag inte var galen. Sen fick jag lyssna på cd resten av kvällen för de va läskigt.


Idag jobbar jag med en heffaklump. Undra hur detta ska gå.


Märkliga upptäckter!

image31


Igår när jag cyklade till jobbet tiidigt på morgonen så såg jag något mycket märkligt nere i hamnen. Först trodde jag det var en ö, men der har aldrig legat någon där förut. Hmmmm. Sen kom jag på att det kunde va en båt. Och voila! De var det. en stoooor en.
Va tvungen att ringa hem och tvinga Svennis att pallra sig ner till hamnen och leka papparazi! Han gjorde ett bra jobb. Kolla in helikoptern där bak. Cooolt.
Nu vet jag definitivt vad jag önskar mig i födelsedagspresent.

dreggel!

Nån har stället en stor tårta med grädde och jordgubbar å kiwi mitt framför näsan på mig. Vågar man ta nått av den? Fredagsfikat börjar ju inte förens tre men då är inte jag här. Borde egentligen vräka i mej allt och säga att de inte är nå fika idag.. De tycker jag att jag är värd. Får se hur jag gör.

Jag vill ha fredag i daaag!

Jag vill att de ska va nästa fredag nu! Inte den här fredagen! Började jobba sju idag.. suck. Va lika trött som vanligt men konstigt nog så va jag jättepigg när jag kom till jobbet.

Sen ska jag fortsätta packa idag. har redan packat alla kläder som jag inte kommer att använda. Så ska jag städa lite också. sen får jag se om nån vill se två ägg i högklackat med mig ikväll. Annars får jag ta mig ut och springa.

jaja

image30

Oh happy day!

OBS! MAMMA LÄS INTE DET HÄR!

Dagens dag började skit och jag var verkligen irreterad på allt! Så då bestämmde
jag mig för att liva upp min tillvaro helt enkelt. Och hur gör man de om inte leka lite med jobbbilarna? =)

Med en bil finns det som sagt var väldigt mycket att göra. Men jag tog det hyffsat lugnt. Skulle bli så jobbigt att behöva försklara för chefen varför avgassjottafräsen har trillat av när man bara har en vecka kvar.
Men dessa saker vågade jag mig på:

1) Se vilka växlar jag kan starta på
Resultat: Gick strålande tills jag prövade femman. Då skrek bilen nått konstigt som jag uppfattade som "idiotjävel". Kan de ha vart åt mig?
Nytt försök: Nästa vecka med en ny bil=)

2) Se hur fort jag kunde backa utan att köra i diket.
Resultat: Svårt att hålla kolla på hastighetsmätaren samtidigt men jag tror jag va uppe i 45.
 Nytt försök: På måndag.

3) Köra i en tom nedförsbacke och stänga av bilen.
Resultat: Rekomenderas inte! Bilen går knappt att styra.
Nytt försök: Aldrig! (eller kanske nån gång i framtiden...)

Jaja.. Mitt uppe i mitt eftermiddagsnöje ringer Malmö centralen och jävlas med mig. Gaaaah! Vi borde sälja de dryga ryggradslösa skåningrna billigt till Danmark. Second hand är väldigt poppis just nu, skulle nog funka.

Dom är tillbax!

RIX MORRON ZOO! Yeeeah! Första morgonen den här sommaren då jag har kunnat lyssna på dem medans jag jobbar! Mitt liv är räddat!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Jag som inte ville jobba imorgon. Så blir jag bokad 7-15.45! Va fan är de för tid? Borde va olagligt!

Kvällssol!

Ikväll har jag varit så otroligt rastlös så jag bestämmde mig för att ta mig ut och springa lite.  Tog mig bort till Särö västerskog och kutade omkring där som en galen svampjägare i ca 20 minuter. Sen va jag helt slut och bestämmde mig för att cykla hem.
Då händer det grejer. Jag blir omkörd av minst 40 huliganer på mototcykel. Åh herre gud, tänkte jag, nu är det bråk på gång. Så jag trampar på efter huliganerna så gott jag kan med mina daggmaskar till ben. När jag kommer ner till Blomstermåla så ser jag att det inte alls är bråk på gång. Utan alla huliganerna har stormat glasskiosken. Amatörer!


Märkliga varelser!

Idag när jag stod på stan och häckade så kom det fram en man till mig. Jaha tänkte jag, nån som vill prata med mig.

Mannen: Kan du möjligtvis skänka några kronor till en bussbiljett?
Jag börjar gräva i fickan och får upp en tia.
Jag(glad som en sol): Här, varsegod!
La snällt tian i hans hand men mannen tittar på den som om de vore fågelbajs.
Mannen: Hörru bruden, har du inte mer?
Då sprack de för mig.
Jag(smått skrikandes): Tar du kort eller?!?!?!
Mannen: Ehh.. ne!
Jag: Dåså, stick härifrån!

Vad är det med folk? Här är man snäll och hjälper dem men dom bara sparkar på en. Där rök tillåme min sista tia, min parkeringsfond är slut. Och vad får man för det? Inte ens ett tack.

grannjävlar!

Det är någon mindre begåvad typ utanför som tutar hela tiden! Vad är poängen att tuta när fordonet står stilla och ingen annan finns i närheten? Gaaaaaaaaaaah! Får snart lust att spetsa dem med Svennis extremt långa flaggstång!

Onsdagen!

Ledig idag. Tråkigt värre. Men jag ska in till stan och träffa Natascha nu. De brukar ju alltid bli livat med henne så denna dag flyter nog på den med.
Inte långt kvar tills jag drar mig hemmåt nu. Skönt för alla dem som saknat mig där uppe. Nu behöver dem inte gå runt ocg vara ledsna längre för snart kommer jaaaaaag!


Tur i oturen!

Idag har jag varit ute och fiskat med Svennis. Vi fick 19 st små skitiga mackrillar. Sen va de en liten hal rackare som snodde våran paravan.
Så om det är nån som ser en liten ful firre simma runt med en vit paravan efter sig så kan ni ju kanske be honom lämna tebax den. Skulle vara snällt.

Måndag

Idag har jag inte bloggat nått. För jag orkar helt enkelt inte, jag har ingen lust.

Nyttigt!

Nu har jag gjort något väldigt roligt och nyttigt. Jag har läst igenom hela min blogg. Värsta egotrippen.
De räddade verkligen slutet på denna pestiga dag.
Slutsatserna jag kan dra av detta är att jag är rätt rolig ibland.
Undra vem jag fått de ifrån?

Ja ja.

image29

Fågelvakt!

Nu jedrans händer de grejer! Vi här på jobbet har blivit fågelvakt! Väldigt käckt! Sigge heter han och är en gulblå, väldigt egocentrerad liten underlat. Så här fördriver han dagarna:

1) Han tittar på sig själv i den blå spegeln.
2) Han pratar med sig själv i den gröna spegeln.
3) Han pussar på sig själv i någon av de två speglarna.
4) Han badar sig själv i matskålen, och flyger därefter iväg och beundrar sig själv i den blå spegeln.

Mycket roligt. Sen fick jag det underbara uppdraget att städa upp efter den lilla rakckaren efter ett av hans bad. Så då fick jag pröva en swivle sweeper! Men ack så besviken jag blev. Den brummade och vibrerade och blåsde iväg all smutts åt alla håll och kanter. Inte så upphetsande roligt.

Lilla kingen!

                         image28

Stackars lilla Kingston. Idag när han låg och solade så kom Johannas hund Esther och skrämde slag på den lilla stackarn. Och klantig som han är så sladdar han runt och ränner raka vägen in under en bil. Men tyvärr så lyckas han inte ducka i tid och hamnar därför lite mer i sidan av bilen. Så nu ligger stackarn där hemma med hjärnskakning och bula i huvudet (kanske inte men synd om han är det). Så vi skänker en tanke åt de galna lilla puckot.

Slaveri!

Började sju imorse. Hade förväntat mig en slapp halvtimme i soffa. Men istället fick vi två larm. Så nu känns det som om jag jobbat i fem år, men jag har elva timmar kvar. JIPPIIIIII!

Jag längtar hem.

image27

Räkna med att denna bild kommer dyka upp mer i fortsättningen!

Stackars Sparris!

Nyss kom det en kvinna slirande in på parkeringen i en volvo som såg sina bästa dagar för ca 20 år sedan. Sedan kom hon inluffsandes till vårt personalrum och frågade efter sin hund Turbo. No no, sa jag, vi har bara en som heter Sparris här.  Men icke lyssnade hon på mig. Hon gick fram till Sparris-Turbo och sätta på honom kopplet och försökte släpa ut honom ur rummet. Sparris-Turbo vägrade och då frågade vi om det verkligen va hennes hund.
"Ja ja," sa hon, "Jag har bara varit bortrest i en vecka så han är nog lite sur på mig". Okej?!? Har hunden vart på flykt i en vecka då? Borde han inte bli lite glad ialf?

Efter många om och men så hoppade Sparris-Turbo in i den fina bilen och dem gasade iväg. Men jag vet nog att han hade velat följa med mig hem till Uppsala.

Alltid händer det något.

När jag satt och åt min goda middag här på jobbet så dök det helt plötsligt upp en hund. Gud så kul tänkte jag. precis vad jag alltid har önskat mig.
Vi har ringt ägaren så dem kommer väl snart, suck. Men just nu ligger han under databordet och dregglar, tror han gillar mig. vet ju inte vad han heter men jag har döpt honom till Sparris. (Karin sa att han luktade så)
Yeah yeah..
Ännu en händelserik dag på jobbet.

Neeej!

Jag tror mina iPod-hörlurar håller på att ge upp för gott. dem tålde tydligen inte en cykeltur i regnet för nyss när jag skulle lyssna lite så fick jag stötar av dem, i öronen!
Detta är ju livsfarligt. Tror jag skall stämma apple för några miljoner. Så kan jag köpa ett par nya.

Vad är oddsen?

När jag tittade ut genom mitt fönster med havsutsikt a la sällskapsresan (om man sätter ut en spegel ser man havet) så såg jag att det va sol men nog skulle börja regna. Så jag tänkte att om jag cyklar på direkten så hinner jag innan det börjar regna. men icke.
Jag hann inte mer än 500 meter sen började det vräka ner. Och jag menar verkligen vräka ner. Jag va blöt på fem sekunder.
Så jag ställer mig under ett träd och väntar på att de ska sluta. Men helt plötsligt bestämmde sig trädet för att inte hålla torrt längre. Äh tänkte jag och cyklade vidare i regnet. Så nu sitter jag här utan byxor och väntar på att torktummlaren skall göra sitt. Mysigt.


Jag längtar hem.

image26

Hemligheter!

Igår när jag pratade med min käre mor så sa hon att hon höll på med en hemlighet.
Elak som hon är så får jag inte veta vad detta är för hemlighet. Men jag tror jag vet hur jag skall lista ut de. Jag ringer självklart till min mycket nyfikna syster och lirkar ur henne vad det är som pågår där hemma.
Hon kan inte hålla tyst!

Ge mej!

image24

Hallå! Jag vill också ha en tröja med en bild på mig själv! Ge mej!!

Där ser man.

Vissa är verkligen stolta över de dem har. Och det är ju alltid bra. Se på våran käre  vän Enrique Iglesias, han tycker att han alltid har haft ett väldigt pinsamt problem med att hitta små kondomer i vanliga butiker. Och han vet att de är fler som upplever samma sak. Så han har hittat lösningen. Han ska lansera egna xs-kondomer. För dom med mindre utrustning helt enkelt. 

Kors i taket!

Nu sitter jag här och fjärtar innan ens klockorna börjat ticka. Regnet öser verkligen ner, man ser knappt en meter framför sig. Så när jag vaknade imorse var jag på gränsen att fejka min död bara för att slippa jobbet. Men då kom Svennis och sa att han kunde köra mig, aldrig får man göra som man vill.

ZzZzZzzzzzzz

image23

Ibland är man bara trött.. det spelar ingen roll vad man gör eller har gjort. Man bara är det ändå.
Blääääää....

Samtal med den yngre generationen.

Har precis haft en livlig disskution med mitt kusinbarn Lukas.

Lukas: blöplutorb ööööö dugruott!
Jag: Jasså de säger du, och det står du för?
Lukas: Glööööööööööööööööööööb!
Jag: De ante mej....
Lukas visade sedan att samtalet var över genom att flaxa oerhört med armar och ben och dreggla på min hand.

Detta känns lovande för framtiden.


Visste du att...

När man har fyllt 85 så får man bestämma vilken plats man vill bli begravd på på kyrkogården.
Ännu en åldersgräns att se fram emot här i livet.
(Källa: Kusinvitamin junior a.k.a Lisafisa)

Kafferep

Idag jobbade jag med ett nytt gäng. Team Särö! En väldigt trevlig liten grupp måste jag säga. Medelåldern ligger väl på sisådär 105 men vem bryr sig.

Jag har dock funderat på varför denna grupp, som inte har så mycket att göra, kommer in så sent till huset varenda förmiddag. Så idag fick jag svaret. Tanterna åker nämligen och sätter sig på ett fik i några timmar och snackar otroligt mycket skit om allt å alla. De va rätt kul må jag säga.

Nu ska jag gå och äta mig fet på keso.

Brillor

image22

Jag vill ha! Jag vill ha!
Såååå snygga solbrillor. Jag vill så gärna ha!
GAAAAH!
Ray Bans Wayfarer heter dem om de är nån som får för sig att köpa ett par åt mig.
Jag skulle inte tacka nej.

Gaaaah!

Min kusin fyller 20 på lördag. Och av nån konstig orsak så skall detta inte firas. Därför planarar vi två att gå ut på onsdag. Detta är väääldigt lockande men ett problem finns dock. Jag jobbar 7-13 dagen efter.  Så då har jag några alternativ att välja på.

1) Pallra mig iväg till jobbet även om jag är trött och sliten. Helt enkelt stå ut med de.
2) Säga att jag inte kan jobba och låta en annan vikarie ta passet och på så sätt förlora pengar.
3) Byta till mig kvällen så att någon annan får mitt morgonpass.

Jag tror jag väljer trean. Eftersom jag aldrig bytt ett pass förut så hoppas jag någon vänlig själ vill göra detta. Jag är dock villig att ta vilket skitpass som helst bara jag får slippa mitt.

Har mina ögon inställd på en liten stackare som jag vet inte kan säga nej till mig. Och det är ju verkligen inte mitt fel att han inte är karl nog att göra de!


1:a pris i artighet!

Jag har hittat jordens bussigaste radiokanal.

Radiopratare: Hallå i luren vem är det jag pratar med!
Lyssnare: Ja hej jag heter blablabla och skulle vilja önska en låt.
Radiopratare: Ja då kör vi en!

Sen kör dem igång en låt utan att fråga vilken dom vill ha eller säga hej då. Mycket trevligt.

Torsdag

Känns som om det är jordens varmaste dag idag. Och självklart fungerar inte ac:n på jobbilarna, så de känns som jag kör runt i en ångbastu trots att rutorna är nervevade.

Ochsen verkar det som om alla parkeringsplatser på denna jord består av en yta som är två gånger två meter och omringad av buskar och berg. När det är så så är det inte roligt att försöka svänga runt med dessa otroliga bilar som är lika smidiga som en lastbil med sju släp. Ne usch.

Men när jag satt i bilen och svettades som värst så körde jag ikapp en bil som körde otroligt sakta. Och på långt håll såg jag en grön skylt bak på rutan. Ahaaa tänkte jag då ska jag va snäll och sakta in, men när jag kom närmare så såg jag att de stod fyllekörning på skylten. Då gasade jag på och slirade om.

Nu ska jag äta frusen snickers.

Komplimang?

Mina kusiners mormor sa precis något väldigt lustigt till mig.
Hon sa att jag var så söt att hon kunde stoppa kråkor i arslet på mig.
Jag blev lite förvirrad över hur jag skulle ta det här så jag bara log och gick där ifrån.
Men har ialf bestämt mig för att ta det här positivt och i framtiden ska jag hålla mig på avstånd från denna dam.

Raggarmuff!

Jag har länge haft en härlig raggarsträng betående av ett svart hårstrå ca 3 cm nedanför min navel. Jag har varit mycket stolt över min lilla vän.
Men här om dagen hände det som absolut inte fick hända. När jag satt i soffan och klappade mitt lilla strå så föll de av.

Snart så...

Nu ska jag snart åka och hämta systeryster vid bussen. Egentligen tycker jag hon kunde ha gått. Det är ju trots allt bara fem kilometer. Jag har ju faktiskt jobbat och är trött.. Ska jag sätta mig i en bil och köra då?
Äh, vad gör man inte för sin syster.


Sommarens bästa dag!

Tror faktiskt att detta blir utsett till sommarens bästa dag. Allt händer idag.

1) Carro ringde imorse och sa att hon anländer till mig kl 11 ikväll! YES!
2)
De ringde från Uppsala, jag har förmodligen jobb i höst.
3) Himlen är molnfri och det är varmt!
4) Jag ska jobba kväll. Kul!
5) Jag har fått en jättegod bulle av farbror svennis som jag ska äta nu.

Sen ska jag gå ut och bränna mitt fläsk lite.
Adios!

Dagens bästa!

Ibland kan man ha kul på jobbet.....


Jag: Men vad är det för fel på han då?
Minna: Ja men han har typ prostattablablabla problem.
Jag: Prostatta? Menar du prostata?
Minna: Ja men jag vet inte vad det är, eller vänta, prostata, de har ju min pappa!
Jag: No shit!

Foppatofflor + kändisar!

image21

Alla gillar dessa fula ankdojor. Tillåmed jag! Och inte nog med det. Nu har kändisarna börjat använda dem också.
och inte vilken kändis som helst, utan Sandra Oh!!! Christina i Greys Anathomy!!! Wooohooo.
Längtar hem till en tv med riktiga kanaler!!!


OH my gooood!

image20


BB-jessica har gift sig (och blivit asful)!
Till råga på allt så är hon gravid!
Och ikväll kommer säkert månen att ramla ner. Jag får nog ha hjälm när jag går hem från jobbet.

En sol och tusen moln.

Idag har jag solat. Eller ialf försökt. Tyckte himlen såg blå ut men sen kryllade det av 75820 små äckliga moln som dyker upp hela tiden. Så jag gav upp.

Gick och kollade på min morbror och min kusin när dem reste flaggstången istället. Betydligt roligare. Efter ca en halvtimme tröttnade jag och gick in och satte mig här. Flaggstången ligger fortfarande ner... Kul kul kul....

Synvilla

image19

Satt och tittade på sparade bilder på jobbdatorn, och då hittade jag den här.
Den är tagen i Kullaviks hamn, inte långt ifrån där jag jobbar, men jag har då aldrig sett att de är så fint där.. tycker de bara är skräpigt och fullt med hus varja gång jag besöker platsen.
Jag tror fotografen försöker blåsa oss.

Jobb och slit.

Nu sitter jag på jobbet igen. Och jag borde egentligen inte blogga för jag har så hemskt mycke at göra, som vanligt. 
Idag har det varit en spela-värdelösa-spel-dag. Riktigt skönt. Hade velat sova längre men vissa i min släkt tror tydligen att man måste börja låta som en elefant så fort man vaknar. 

Jao jao. 
  
image18

En bro har rasat i USA.
Väldigt onödigt.
Synd att dem inte har min pappa där borta för han kan bygga riktiga broar han!
Men sätta upp lister i mitt rum verkar vara svårare............

Kändisspan!

Oh oh oh! Idag har jag sett en kändis. Och man kan ju tro att man ska ha den turen att se en riktig kändis när de väl händer..Icke då. Jag fick se Carola.

Men sen finns det något bra i alla händelser. För jag höll på att köra över henne också! Tro det eller ej men jag var nära att göra hela svenska folket en jättetjänst idag. jag borde få medalj.. Fast jag lyckades ju inte....
Äh. Bättre lycka nästa gång.

RSS 2.0