Monster under soffan!

Jo de är tragiskt, men sant. Dem måste va flera stycken. Och vet ni vad dem livnär sig på? Fjärkontroller. Galet tycker nog ni. Men efter flera veckors letande så kan jag inte komma på en annan lösning på detta märkliga försvinnande. Så nu har jag spenderat hela dagen med att försöka lista ut hur dem ser ut. Men inte kommit så långt. Tror dem har nån slags sugmojäng till mun.. Mer vet jag inte...

Min syster!

image73

Min far, sheriffen av storvreta!

Min far är en modig man. Han är aldrig rädd för att ingripa och för att vara förberedd så har han polisradion igång på högsta volym dygnet runt.  Och idag fick vi bevis på hans djärvhet. När han såg några ungdomar "bryta" sig in i grannens garage så ringer han genast till fadern i huset och varnar honom. Denna man i sin tur stod och slappa på en golfbana på gottland helt omedveten om vad som pågår hemma hos honom.

Efter att pappa gett sin granne en hjärtattack så kom det fram till att det var ena sonen i huset som låst sig ute och helt enkelt försökte komma på en väg som han och hans kompisar kunde ta sig in igenom.

Förtjänar inte min far en sheriffstjärna?

image71
 

RSS 2.0