Folktandvården läser min blogg!

Ja det är sant. Varför skulle dem annars börja skicka hem biobiljetter till mig? Dessa avskum. Dem är nog rädda för att jag ska ge dem så dålig reklam i min otroligt välbesökta blogg så dem bestämmer sig för att muta mig. Och då passar ju en sketen biobiljett bra speciellt nu när de inte går en ända sevärdig film på bio. Amatörer.

Jag är en mördare.

Japp, det är sant. Tyvärr gott folk jag är ingen ängel. Igår körde jag nämligen över en padda. Och hur upptäckte jag den? Jo han satt fast smetad på mitt däck. Snacka om chock. Hans blick förklarade att han kommer att hemsöka mig. Usch!  Tänk på alla hans paddkompisar som kommer att attackera mig så fort jag går utanför dörren. Ne. Nu går jag och lägger mej!

What?

Härlig kanal de där, svt. Hann kolla lite på deras morgonnyheter imorse. Det var vääldigt kul.

Reporter: Det var allt om sjukhusstrejken här i Karlstad, tack för mig
Inslaget tar slut och en ohyggligt ful kvinna (nyhetsuppläsaren)visar sig i rutan.
Kvinnan: Och åter till sverige, blablablablablbalbalb!


Hmmmm, när uteslöt vi Karlstad? Jag trodde det var skåne som stod på tur.

Jag är så snäll!

Jag har en kännsla av att nån kommer vilja döda mig idag. Undra varför... Svarar nog inte i telefon om Maddis ringer..... Nu ska jag skriva ut lite bilder och åka till farfar. Man skulle ju kunna tro att det är bilder på mig men tydligen vill han se hur katterna ser ut, vem bryrs sig egentligen, jag är ju vackrare.  Ja ja. jag är snäll och fixar det ialf. har jagat jolly med en kamera i en vecka och han ser bara mongo ut. jag skäms nästan.......

Måndag igen!

Nu ska jag muntra upp er igen!

image70


Hahaha. Den va rolig.


Min käre mor!

Idag gjorde min mor något väldigt elakt mot mig. Hon tvingade nämligen mig att springa in på grannes tomt och jaga bort en inkräktande katt.

Låter inte så elakt tycker kanske ni? Men jag måste då berätta att jag endast var iförd randiga pyjamasbyxor, blommig tröja och turkosa foppatofflor och att metoden jag skulle använda för att få bort katten var stenkastning.

Detta tycker jag är ett slag i ansiktet för både mig och katten. Tänk om en castingansvarig snubbe från Andra Avenyn hade gått förbi! Jag hade ju vart körd. Jag ska ju nämligen ha huvudrollen i sista avsnittet när dem spränger 24 i luften. Den rollen är ju som gjord för mig. En kvinnlig Sten Frisk!


Rutger Jönåker!

image69

Jag och Maddis har skaffat ett bonsaiträd. Han heter Rutger Jönåker och vi har delad vårdnad. Är han inte fin den den lilla rackaren?

Godistrubbel!

Ibland blir man sur! Idag är ett sånt tillfälle. Jag skulle köpa lösgodis, så jag åkte till gränby och går in på kvantum. Där har dom de goda chokladbitarna med tofféfyllning. Men inga jellybeans. Så då går jag in på coop. Där har dem jellebeans men inga tofféfyllningar. Och eftersom jag är så lat så orkar jag inte köpa godis på båda ställena. Så nu sitter jag här och äter jellybeans och inte tofféfyllning.

Ska de verkligen behöva vara såhär?


Tji fick du!

Idag åkte jag på en riktig blåsning av ingen mindre än Kingston. Jag kände att jag behövde ge honom nått eftersom han kom och mötte mig på vägen hem från jobbet. Så jag satte mig brevid honom på golvet i köket och gav honom lite godis.

Men jag vore ju inte mej själv om jag inte jävlas lite med honom samtigtigt. Så när jag satt där och höll upp godisen högt upp i luften så att han fick kämpa så tappar han helt plötsigt intresset för mig och börjar stirra mot trappen. Nyfiken som jag är vänder jag mig om samtidigt som jag sänker ner godisen. Då hugger de tag i mina fingrar och när jag vänder mig om sitter Kingston stolt och tuggar nöjt på sin godis.

Där fick jag allt så jag teg.

image68

Han är inte så dum som han ser ut.

Oh la!

Idag släpps The Kooks nya album! Wohooooo! Och eftersom det kommer ta ca 10 år innan dem ens börjar sälja deras första album i sverige så kommer jag få vänta till jag är gråhårig. Så jag kom på den geniala idén att köpa albumet på iTunes. Yes. Detta ska va de snabbaste sättet att få en skiva. Kyss mej i röven! Till att börja med fick jag bli medlem på istore, tog kanske fem min. Sen fick jag uppdatera mitt itunes, tog 40 min, sen fick jag ladda hem skivan, tog 35 min. Sen fick jag starta om datorn, det tog 5 min. Sen blev det nå fel på min ipod så jag fick omprogramera den, det tog 50 min. Så sammanlagt har jag lagt ner ca 2 och en halv timme på att ladda ner en skiva. Gud så snabbt de gick.



Men men, nu sitter jag här med de nyaste låtarna och har aldrig varit lyckligare.

Måndag hela dagen!

Idag är det måndag! Och eftersom många är så deperimerade på måndagar så tänkte jag sprida lite glädje i form av en bild.


Varsegod och njut!
image66

God morgon mina vänner!

Idag hände det nått kostigt. Jag vaknade av mig själv redan halv åtta! Har ni hört nått så märkligt förut? Nu sitter jag ialf här och käkar frukost och lyssnar på Gert Fylking när han spelar nyckelharpa. Mycket trevligt.

WÖJ WÖJ WÖJ!

Nu ni! Nu ska ni får höra nått som ni redan visset men ändå. JAG ÄR BÄST!


Jepp, de är jag. Fick nämligen VG på mitt matteprov. De ni! Försök att slå de. Det är nämnligen inte möjligt! HA!

En ensam stackare!

Idag hade jag matteprov. Och jag var jättenervös. Så för att va säker på att jag inte missade provet så var jag där en halvtimme tidigare. Och när jag väl kom så var klassrummet öppet så jag gick snällt in och satte mig. När klockan börjar närma sig ett och provet snart ska börja så har fortfarande ingen mer än jag kommit. Då börjar jag ju genast fundera på om jag tagit fel på tid, dag, plats och så vidare. Men läraren har ju lägt ut papper på bänkarna så jag drar slutsatsen att jag är på rätt plats vid rätt tillfälle.
 
Tio över öppnas dörren och där står hela min klass plus min lärare som utbrister "Nämen här sitter ju Charlotte, hur kom du in?"

Då visade de sig att efter att jag gått in i klassrummet så har nån jevel gått och låst dörren utan att jag märkt de. Snacka om frihetsberövning!


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Åter igen så ska jag snacka om de små patetiska varerlserna som klär sig i vita/blåa kläder med munskydd och kallar sig för tandläkare! Det låter ju väldigt flaschigt men i själva verket så är det inte ens ett riktigt jobb! Utan alla vilsna själar som arbetsförmedligen inte orkar ta hand om blir tandläkare! Så ni förstår ju vilken nivå dem ligger på.

Anledningen till att jag är så arg är för att under påskhelgen så fick jag tandverk och var tvungen att åka till akuttandläkaren. Där var jag tvungen att vänta i tre timmar medans personalen drack kaffe och diskuterade Let's dance. Sedan fick jag veta att anledningen till min enorma smärta vad att min kära tandläkare hade borrat för djupt i min tand när han skulle laga och lagt lagningen på nerven. Så nu va jag tvungen att rotfylla. Tack för den!

När jag sen i måndags släpar mig kallsvettig till tandläkaren så säger hon; Aj aj aj, detta behöver vi göra nått åt. Men det är ingen idé att dra ut på de, så jag bokar in dig på torsdag!
 Ha, för de va ju inte att dra ut på de!

Och nu idag då, efter att ha plågat mig i över en timme kläcker den underbara människan ur sig att hon inte hittar mina rotkanaler utan hon får skicka mig till en specialisttandläkare! Det kommer bara ta tre till fyra månader. BARA!!!!!! Sedan ler hon, ber mig luta mig bakåt, SLIPAR sedan bort HALVA tanden och lägger på en fyllning som smakar nejlika.

Så nu sitter jag har och tror att det är jul samtidigt som jag inte har nån tand kvar. Hur glad tror ni att jag är på en skala från 1-10? Jag skulle nog vilja gissa på en 9a.


"¤#&/¤#"!#¤((&/)()&¤#"!!!!"#())(/&¤#"!#¤&/()(/&¤#"¤&!!!!!!!!!


April April!

Idag är nästan min favoritdag! Jag tycker verkligen om att man får skämta med människor hur man vill!

Hittills har jag hunnit med att:

- Säga till en tant att Vakansförmedlingen var en utredningsinsats från kommunen och att jag idag var med för att se om Karin( som jag jobbade med) skulle få behålla jobbet eller ej.
- Säga till Carro att jag hört på radion att en källare på hennes gata brann. Eftersom det bara är hon som bor i en källare på den gatan så blev hon livrädd.
- Sätta en falsk P-bot på mammas bil.
- Säga till Madde att jag tyvärr inte kunde komma och klippa mig för att jag blivit påkörd av en spårvagn och låg på intensiven. (Enda skämtet som inte funka konstigt nog.)


Bara pappa kvar då! Moahahaha!

RSS 2.0