När man lär sig nya saker...

 Nu för tiden är jag en riktig hejare på att köra bil i högklackat! Förut tyckte jag de va skitsvårt och körde hellre barfota. Men nu så, nu går de prima. Måste tacka mina föräldrar för att dem lånar ut bilen.. Det är mycket skönare att åka hem från krogen än att cykla.. =P

Grattis mamma!

Det är ju även morsdag idag. Tyvärr så har ju min älskade mor flytt landet så hon får helt enkelt nöja sig med ett sms och det här inlägget. Älskar er båda!!

Grattis Pappa!


...

Det var ju kul att man hann va glad i nästan ett dygn innan man slog emot botten igen... Nu ska jag bara lista ut i vilken väska jag kan ha glömt 4500 kr....

Materialist javisst

Någon: Oskar, vad har du egentligen i baksätet?
Oskar: Ja du, byxor, avgasrör, bredband, soppåsar, heffaklumpen på dvd bla bla bla bla...

Nån gång får han säkert användning för de...

Nattplugg!

Nu har jag var ute på en oplanerad biltur till någon öde strand vid ett pappersbruk. Vet inte vilket för de vimlar av dem här i Gefle. Men nu ska jag plugga, har en cola, lite naturgodis och en säsong vänner. Jag har en fastighetsvärderingsbok också någonstans tror jag....

Fortsättning följer......

Ooooooolidligt spännande

(Fastighetsvärderingsbok!)

Visste ni att fastighetsmäklare inte får jobba som fastighetsvärderare. Känns ju kul att läsa kursen nu....

...

Varför går allt åt pipan när man redan får kämpa för att hålla humöret uppe?

29:e maj! 29:e maj!

Mina päron ska åka till Skottland den 29:e maj. Jag tycker det är väldigt komiskt att höra mamma berätta detta. Varför undrar ni? Jo för att jag har världens sämsta humor och har sett på Nile city alldeles för många ggr.  Se själva.


Nile city! Mitt city! Ditt city! Mitt i city!

Årets första dopp!

Igår badade jag för första gången i år. De va skönt. Efter de så åkt vi och grilla på nån ö. När jag kom hem orkade jag inte duscha så nu sitter jag här och luktar sjö/grillspett. Myyysigt. 

Veckans citat!

"Det är INTE slut förens kungen har fallit!!"

Johanna Olsson, livsnjutare.



Söndags kväll!

Igår kväll var de kubbkväll. Tjejerna mot killarna. Vi förlorade första ronden men slog tillbaka i andra och tredje. Killarna tröttnade dock fort och vi gick över till att spela amerikansk fotboll. Och jag kan säga att ett bättre lag än Me,Olsson och Malin har aldrig skådas. Dock fick matchen en dramatisk ändring efter att Linus skrek "Varför förlorar vi? Nu kör vi!". De blev hårt må jag säga. Men återigen så var vi oslagbara. 

Tror att det har nått att göra med att vi skvallrade i pauserna medans killarna försökte komma på olika taktiker.  i har alla våra knep för att lyckas här i världen.

Less

Usch usch usch. Nu är jag less, less på att packa, på skolan, på min toa som stinker avlopp, på gävle, på allt i princip. Men men.. Nån gång måste de väl vända. 

Men nu kom Johanna och Malin så det blev lite roligare!

Köbenhaaaavn!

Ett regnigt Nyhavn.



Charlottenborgs slott!


 På Tivolit!


Vackert!

Jag fick baka min egna glass. Lycka!!






Äntligen!

Nu har jag hämtat min dator som har varit iväg på en veckas spa-upplevelse. Macis är så gott som ny. Hur som haver så upptäckte Johanna att jag hade cam på min dator idag. Å då blev de ett jeedra gnäll över att jag tar alldeles för några ego pics, och för att jag aldrig visar upp dem här. Så nu ska hon få så hon tiger.

Enjoy!




Mycket vackert!

7 års olycka!

Inatt så lyckades malin göra sönder en spegel här hemma hos mig. Och det var ju verkligen rätt ställe att lyckas med detta då hela min familj är jätteskrockfulla! Pappa tillexempel hatar att ha nycklar på bordet, mamma avskyr skor på bordet och jag är livrädd för trasiga speglar. Carro.... hmm.  Ja hon tror ju att hela världen är emot henne, men jag tror hon är rädd för svarta katter också... 

Ja ja, hur som haver så måste jag nu gå förbi den här spegln hela tiden och se sprickan. Jag inbillar att de ger mig otur att se den trasiga spegln så jag blundar varje gång jag går ut i hallen nu. De funkar, hittils har jag bara slagit i stortån två ggr i byrån..

Ohohohohoho!

Kl är 03.51! Jag malin, linus och tysken dricker öl och lurar barn! Nej så ska de inte va! En snubbe från vodkastaden jagade mig idag och jag blöder numera på foten. Vem lägger en tenta på en lördagkväll? Jo Ulf Bengtsson! Ufo! Nej nu ska vi leta efter oskar och hitta en säng åt tysken! Also know as the terrier!

Mamma tror att jag är dum

Det kommer inte gå att sälja ollonskogen. Jag kommer självklart att skriva in en klausul i gåvobrevet att den icke får säljas på fem år. Om ni nu så gärna vill ha värme så kan ni få följa med som handbagage på mina Thailandsresor.  För guds skull ni får ju en ollonskog!

Angående förra inlägget!

Vissa av er undrar nog vad de handlade om (pappa gjorde ialf) och om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning, tror de är nått om hur man ska föda upp svin om två personer delar på en ollonskog. Jaaa.... Va kan man säga.. Dem hade väl inte så mycket att skriva lagar om förr i tiden. Hur som haver så ska jag köpa en ollonskog åt mina päron när jag blir rik. För att visa hur mycket jag uppskattar dem lixom...

Skit i Thailandsresor! Här får ni en ollonskog!

Huru svin må i ollonskog släppas

1§ Äga flera ollonskog samman; då skola de i rättan tid förena, huru många svin där kunna födas, och släppe sedan var in efter ty, som han del i skog äger. Släpper någon flera in; haven de andre våld att taga dem  upp, (och han böte eb mark för vart svin,) och skadan åter. Äger han ej själv så många svin, som han på sin del föda kan; stående honom frott andras svin för lega intaga. Gör han det ej; då må de andre hans del saklöst nyttja.


Amen!

RSS 2.0