jag kommer ej betala tv-licens.

Det är ju ändå bara skit på tv. Inte ett ända sevärdigt program. Vad ska vi som är bakfulla göra? Nej, nu ska jag läsa puckot larsson och sen äta glass och se på Ebba och Didrik. Thank you aftonbladet!

Moder jord

Mamma: Idiot, nu förstår jag varför du och din syster är släkt med er far.
Jag: Har du fattat de först nu, kan de ha nått att göra med att du bestämde dig för att skaffa barn med honom?
Mamma: Jag bestämde mig inte, han lurade mig till de, jag hade aldrig skaffat barn förut.


Tyvärr.

Nu ska mitt tragiska jag börja läsa den tredje boken. Så om ni inte hört nått från mig på några dar så är det för att jag sitter i ett hörn och tjurar.

...

Jävla skitbok.

Stieg puckot Larsson!

Om de inte vore så att gubben varit död i 4 år så kan jag lova er att jag skulle stått högst upp på listan av dem som vill strypa honom. Jag är nu inne på den andra boken och har sisådär 80 sidor kvar.
 Den är jävligt bra men gud vad jag blir irreterad. Kunde han inte bara snabbat på och skrivit en sammanfattning istället för att dra ut på de? Gaaaaaaaaaah! Ne nu måste jag gå å läsa fem sidor till sen kommer jag tillbaka och avreagerar mig.

Grrrrrrrrr!

Nu till hösten ska ju jag ta upp mina gamla vanor och återgå till livet som student. Men nu får man ju inte studiebidrag längre utan nu är de studielån som gäller. Och idag fick jag hem en ansökan till detta. Och ja jag förstår, det är ett lån, man måste betala tillbaka, jidder jidder! Men de små fulingarna ska ha ränta också!! 
Jag tycker dem ska vara glada över att jag överhuvudtaget kommer att kämpa för att öka välfärden i detta land. Ska då jag behöva betala? Pffff! De va bättre förr.(I gymnasiet de vill säga)

Jag skäms över att umgås med min syster!

Tragiskt men sant. Idag skämdes jag faktiskt över att umgås med Carro. Vi bestämde att vi skulle ses hos farfar idag. Och när hon dyker upp så visar det sig att vi har exakt likadana kläder på oss. Leggins, svart klänning, ballerina, fläta i håret och pärlor i öronen. Uscha! Ne vi måste sluta umgås. Så här får de inte gå till!

Hola amigos!

Gissa vem som är hemma? Duktigt! Hur som haver så har jag problem. Jag behöver hitta en dator. Nån som är duktig på de? Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Oh yeah

Igår var det Mamma Mia! som gällde. Och eftersom det var premiär och allt så tänkte jag om jag skulle köra lite åttiotalstema. Så jag tänkte ringa och fråga min gamle vän Bosse om jag fick låna hans platådojor som han gifte sig i. Tyvärr så va Bosse på Gotland så jag fick köra naturell!

Väldigt väldigt väldigt bra var filmen ialf. Har nog aldrig blivit så glad av en film nån gång. Bara sånger hela tiden=) Efter det så drog vi ut och tog en drink. Och vi hamnade på Upplands nation, och på deras uteservering. Mycket mysigt och trevligt sällskap.

Och idag ska jag och Emelie göra som alla andra fjortisar här i Sverige. Vi ska åka till Turkiet. Så bye bye folks! Vi hörs om en vecka!

Vuxenpoäng!

Nu ni, nu händer det grejer. Jag har nämligen tagit semester. Japp. En hel vecka. Så nu bär det av ner till varmare breddgrader. Och vet ni vad? Jag har redan packat. Mmmmmmm! De gjorde jag i tisdags. Jag tror jag har umgåtts med Babyfuckern för länge och hennes mognad har smittat av sig. Det är illa. Men rätt skönt.

Wiiiihoooo!



I vanliga fall så brukar jag vara dödstrött vid den här tiden. Men jag är totalspeedad. Jag undrar vad som finns i uppsalas vatten egentligen.......

Aouh

Mitt blåmärke i tandköttet har övergått till en fläskläp. Väldigt sexigt. Nu ska Carro och jag möblera om!

Jag är inte bitter!

På mitt jobb så får man handla mycket. Det är inte så kul som det låter för man får inte köpa nått åt sig själv. Men idag när jag gick där och strosade mellan hyllorna så blev det helt plötsligt intressant.
 En person kom fram till mig och frågade vart vi hade vårat kontor. Jag förklarade och då tackade han och sa att han nu visste vart han skulle vända sig när han skulle ha hemtjänst för han va ju faktiskt 40 nu. Jag sa då till honom att han skulle vänta 40 år till och sen se om systemet fanns kvar. Han tittade då väldigt mystiskt på mig. Jag sa då att om jag fick välja så skulle hemvården avskaffas och alla över 70 skulle låsas in. Han tittade då ännu mer mystiskt på mig. Jag tror tillåme att jag såg lite rädsla i hans ögon.
Jag förklarade då att jag var grymt trött på mitt jobb, sen tog jag min kundvagn och gick.


Jag kan sätta fem spänn på att han fortfarande står där som ett frågetecken.

Vem sa att vi inte kunde fixa middag?

Jag och Carro har precis ordnat en jättesmarrig middag. Kebebrulle med cola! Vi provade från ett nytt ställe idag efter som vi blev lite småsuriga på vårt stammisställeReno sist. Vem gör en kebabrulle utan sås? Helt vrickat. Ialf så får den idag godkänt! 

Kan man få blåmärken i tandköttet?

Imorse när jag stod och borstade tänderna så lyckades jag slå mig själv med tandborsten. Ja, jag drog ut den ur munnen och körde in den igen med en väldig fart rätt upp i tandköttet precis där de övergår till läpp. Förstår ni hur jag menar?

Detta är inget jag rekomenderar. Ont som faaaasiken gör de. Men ialf. Jag överlevde och nu för några minuter sen så tog jag mig an tandborstningen igen. Lite försiktigare den här gången. Och då märkte jag att jag var öm.  Efter nogranna studier i min förstoringsspegel så upptäckter jag att jag är lila i truten. Jag har alltså misshandlat mig själv och fått blåmärken i munnen. Är detta inte hemskt?


Irretationsobjekt

När jag sitter ensam i en bil så gillar jag att sjunga. Hörgt och fint sjunger jag. Och nu när dem har börjat sända lugna favoriter så kan jag sjunga ännu bättre.
 Men igår, när jag jobbade, så fick bilradion nått ryck. Den bytte radiokanal ungefär var 30:e sekund. De första 3 ggr de hände så var det lite kul. Efter sisådär 6-7 gånger så va de lite småjobbigt. Efter ungefär 12 ggr så va jag fly förbannad. Så efter att jag tryckt på alla knappar för att försöka lista ut vad som var fel så fick jag nog. Jag slog av radion och körde solo. Och oj så vackert de lät!

Jag är inte bakfull, det är pollenallergi....

Som Johanna brukar säga. Hur som haver så var gårdagen väldigt rolig. Och trots alla mina fördomar och principer så hamnade vi på Etage. Vilket faktiskt var mer än okej. Så nu kan Babyfuckern sluta tjata, jag kommer nog gå dit igen.

Nej nu ska jag dricka coola!

FRA!

Till en början tyckte jag att det var helt idiotiskt. Men ju mer jag tänker på de desto mer positiv blir jag till det hela. Att granska andras mejl är ju genialiskt. Jag tillexempel skulle behöva den här granskningen. Jag har nämligen en hel box med mejl som jag inte vågat öppna för att jag tror att det är virus samtidigt som jag är för nyfiken för att slänga dem.  Om nån då frivilligt skulle vilja ta på sig ansvaret för att utforska dessa mejl så blir jag bara glad. För då slipper ju jag.

Cheees!

Igår fyllde som sagt var Mimmi år. Så det blev en sistaminuten resa till Santorini. Mumms!





Mimmi ville försäkra sig om att hon inte hade nått mellan tänderna när hon skulle vara med på kort. Jag, som den otåliga fotograf jag är, orkade inte vänta utan knäppte och stoppade snabbt ner kamran!

Mimmimooo it´s your birthday!

Idag fyller Mimmi år och jag är bjuden på middag. Men jag orkar inte fixa till mig.. Bläää för att jobba och bli trött. Men men, jag kom på bästa lösningen. Jag tar på mig ett par höga klackar så ser jag tillfixad ut. Yes va jag är smart!



Nobelpris nån??

Nyttiga jag!

Alla som känner mig vet att jag är jättenyttig. Jag äter bara sånt som är absolut nödvändigt för kroppen (jag hävdar också att glass och iste ingår i kostcirkeln).  Därför uppmanar jag alla idag att äta mer frukt. Det är gott. Se på mig hur jag njuter.





Ett gigantiskt äpple. Jag äter tre sådanna om dan.. eller hur var de nu..

Motion dödar!

Idag skulle jag och mamma åka och simma. Men mamma kunde inte så då fick jag ta saken i egna händer.  Så jag bestämde mig för att ge mig ut och springa lite, det funkade ju trots allt bra förra veckan. Och det gjorde de idag också, tills jag kommit ungefär halvvägs i spåret. Då hör jag hur nått närmar sig bakifrån och till min fasa så ser jag att det är en blodtörstig schäfer! Jag blir milt sagt livrädd och gasar på ut av bara den.

Efter de snabbaste 200 meterna i mitt liv så springer hunden om mig och försvinner sedan. Jag pustar ut och saktar ner men då, som om jag inte redan har stått ut med tillräckligt, så attackerar en trädrot mig och jag flyger framlänges. Där låg jag sedan på marken i ca två min, sen reste jag mig upp och gick hem.

Hur mycket ska man behöva stå ut med egentligen?


RSS 2.0