På begäran av Lena: I'm back!

Det händer mycket i mitt liv just nu. Eller ja, det händer grejer ialf.
Jag har börjat ett nytt jobb. Och jag har blandade tankar angående detta. Folket som jobbar där är trevliga. Men dem har väldigt många åsikter och tankar om mig. Detta har jag fått höra hittills:

- En var helt bombsäker på att han sett mig på en uttagning till idol. (Hallå, jag i idol? Nog för att jag skulle kamma hem hela skiten men ändå, jag i idol?)
- En trodde jag va storrökare så hon jagade mig med ett cigg paket två dar sen erbjöd hon mig mig nikotinplåster så jag skulle bli av med mitt begär. (?)
- En trodde att jag var utlänning när jag sa att jag kom från vakansen (vakansförmedlingen). Han sken upp å sa glatt: Va trevligt, jag kommer från Finland.


Ja.. myket får jag stå ut med. Oh till råga på allt så blev jag jagad av en galen dam idag som slog mig i huvudet med en tidning. Löneförhöjning nån?!


=(

Maddis fyller år imorgon. Och hon har förbjudit mig från att beställa ett brottogram till henne. De som va en sån bra idé. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, men jag hittade en hemsida som hyr ut en minicirkus några timmar. Problemet är bara att det var billigast på dagen och då jobbar hon. Tror ni jag blir insläppt på Akademiska med massa dresserade  tarzandjur? De är helt klart värt ett försök.


Idol idol idol idol idol idol!

Gynning: På vänster sida ser ni turning torso! men det är inte speciellt intressant, däremot så har jag fräknar på mina vader!



Såååååå klockren! Jag älskar Carolina Gynnig.

Mohahahahaha

IKEA, Sundsvall

Man ~60: Oj, nu hugger det till sådär i hjärtat igen.
Kvinna ~60: Men nej, inte nu när det är så spännande och vi har så roligt. Kan du inte få dina hjärtattacker när vi har tråkigt?


För att jag är duktig

Idag har jag varit duktig, och hunnit med mycket!

- Varit på ansiktsbehandling.
- Pluggat matte.
- Varit på banken och fixat sparkonto och elegitimation!
- Haft mattelektion.
- Vart och tränat med mor=)
- Lagat mat. Rosépepparbiffar med sås och potatis.
- Funderat på Maddis födelsedagspresent. Tror jag ska ge henne ett brottogram. Hur kul vore de inte om nån kom och brottade ner henne på jobbet?

Håll med om att jag är duktig?


För att jag är snäll idag!

image35


För Maddis skull så lägger jag upp denna troligt heta bild föreställande mig (något förbannad) på London Bridge(dec 06). Efter otroligt många timmar och flera kilometers lång vandring på jakt efter just denna bron så fick jag till min stora fasa reda på att London Bridge inte var Tower Bridge och tvärt om.
Fly förbannad tog jag tunnelbanan hem och till råga på allt så fick jag släpa på en övernaturligt glad Maddis som tydligen hävdat detta hela våran resa. Hur skulle det vart om hon berättat de för mig?


PS. Cheka in min hairdo!  Jag kunde skrämma barn med den! DS

Massmord i fiskaffären!

Idag skulle jag och mamma köpa nya fiskar eftersom våra av någon mystisk anledning dör. Fiskgubben tror att det är så att vi har en väldigt aggresiv platyhanne som dödar honorna. Jag föreslog att vi skulle släppa ner en kampfisk som skulle lära den aggresiva hanen att veta hut. Fiskgubben tittade då på mig, skakade på huvudet, suckade och gick därifrån. Nehe, inte de alltså.

Sen köpte vi ialf två nya guppihanar. Vi skulle köpa två honor också men till våran fasa upptäckte va att hälften av alla honorna låg döda i sitt akvarium! OMG! Vad har hänt? Nån har dödat alla fiskar. Vi fick ialf inte köpa några eftersom de överlevande måste sättas i karantän. Scarry!

Suck tänkte vi och köpte några bottensugare istället (dom har ett namn men det komemr jag inte ihåg.)
Summan av kardemumman är ialf att det är svårt att ha fiskar.

Torsdag!

Min c knapp håller på att lägga av. Man får trycka jättehårt på den för att den ska fungera. Bläää! Nu ska jag åka till stan och fika med min farfar. Sen ska jag träffa Maddis och göra nått. Jag vet inte vad. Bye bye!

genialt!

Jag och mamma har denna vecka tittat på idol. Och nu har vi bestämt oss för att jag ska söka nästa år. Å nu när det är tillåtet att ta med sig egna instrument så blir det ju bara bättre! Jag tar med mej mamma!
Det är ju genialt. Jag säger helt enkelt till juryn: Min mamma är en maracas/trumset/gitarr/bakrundskör. Sen får mamma står där i ett hörn och göra massa roliga ljud medans jag bjuder världen på min skönsång.

Jag lär ju komma med i TV ialf.....

Jag är duktig!

Just nu håller jag på att rensa bort alla sommarkläder så jag får lite plats i lådorna(läs: så jag kan köpa nytt)  Men det går lite segt för alla lampor har dött så jag ser inte vad de är som ligger på golvet. Kanske borde byta lampor. Men då måste jag gå ner i köket och ha en konversation med mig far. Jag ska bara samla lite ork, för han verkar vara på läskigt bra humör idag. Och då är han inte seriös för fem öre.

x+y=0.14

Ne de stämmer nog inte. Ska snart åka till min mattelektion. Men innan dess så måste jag försöka fixa en låt. men inget verkar gå som jag vill. De är ju typiskt.

OMG!

Igår var jag och klippte mig. Eller ja jag var hos Madde som klippte mig. om man nu kan kalla de klippning. Hon rakade snarare av mig allt hår jag hade. Så nu är jag korthårig. väääldigt korthårig. jag slänger upp en bild så får ni se hur det ser ut.


image34



Oj, jag råkade visst blunda på den här. Men jag orkar inte ta om den. men ni ser hur jag ser ut ialf. Kort som satan
But I like it!

Generösa Evert!

Min fd granne Eva (aka evert) av mig en gång ett akvarium! Och nu i sommar så har mamma startat upp detta åt mig. Väldigt roligt tycker jag för jag gillar fiskar. Och dem gillar mig. jag ger dem mat och gosar med dem och dem kommer när jag ropar på dem. men igår så hände de som absolut inte får händ. En fisk dog. Jag va snabbt tvungen att ordna en fin begravning men jag misslyckades så mamma spolade ner han i toaletten.

Så efter detta tragiska dödsfall så har jag märkt nått konstigt hos de andra fiskarna. Jag tror dem är självmordsbenägna. Dom ligger och trycker bakom pumpen hela tiden(samma ställe som den förra fisken dog.) jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nån som har nå förslag?

Burrburr!

Nu är de verkligen höst ute! Såjag har gett mig fan på att jag ska göra mig en egen mössa. Har lyckats många ggr men den här gången ska jag inte sticke, utan jag ska virka. Det blir spännande.

Annars så har jag vart på matte idag. jag fattade va dem snacka om! COOOOOLT! Å framför mig satt en tjej med värdens längsta naglar. hua hua.

Äntligen hemma!

Oj oj oj! Nu är jag hemma! Äntligen så kan staden återgå till det normala och slappna av, nu när jag är här.
Hemresan gick jättebra. Jag fick köra i ca tre timmar medans pappa sov. Eller han försökte hålla sig vaken men det gick inte, så han rykte till ibland och muttrade nått om att byta fil. Hallå? Man kan inte köra om i innerflen. Amatör! 

Nu måste jag sluta skriva för jag har en lampa som blinkar rött på tangentbordet. Väldigt irreterande måste jag säga.

RSS 2.0