Tisdagmorgon!

Idag är jag ledig, och mamma är sjuk. Så för att pigga upp henne så bakade jag scones åt henne i morse. Då blev hon glad.
Nu ska jag plugga.. hmmm.. jadu.. kanske ska se på tv istället.

Sucker!

Jag jobbar som vanligt helg. Och för att fördriva min lunchtid som var extremt lång för att mina gamlingar ligger på sjukhus (nej det är inte mitt fel) så bläddrade jag i en extremt gamal tidinge. Den va från den 5 oktober. Och då märkte jag något.

Borde jag ta åt mig av att dem visade Hipp Hipp Hora på min födelsedag?

Kan detta hänga ihop med att jag bara var 16,5 år på vuxenpoang.se...


Neeeeeeej! Inte då.

Den som ändå visste de.

Idag var jag hemma hos en väldigt trevlig dam som har utsikt över exakt hela Uppsala. Dock kan damen inte uppskatta detta eftersom hon är tror att hon bor i Norrköping.


Jag: Oj, vilken fin utsikt du har.
Damen: Ja, ser du kyrkan, de är Norrköpings domkyrka seddu.
Jag: Nej men de där är ju Uppsalas domkyrka, de ser du väl.
Damen: Ja de gör jag, men hur hamnade den där?
Jag: Ehh, jadu, om vi skulle kanske skulle ta din medecin nu.
Damen: Mycket märkligt.....



Liftwaffe!




Ja.. ibland kan det vara svårt att komunicera med tyskar..

Jag hoppas på det bästa

Min mamma frågade mig idag om Sydafrika låg i asien. Hoppas hon skämtade.

I mina blåa sockerplast!

Idag var många sjuka på jobbet. Vilket resulterade i att jag fick jobba arslet av mig. Men då kom jag på en oootroligt bra idé så jag kunde spara tid.

Eftersom man måste ta på sig sockerplast i varje lägenhet jag kommer till och jag hade ca 10 ärenden i samma hus så kom jag på den genialiska idén att inte ta av mig sockerplasten. För alla vet ju hur krångliga dessa kan vara. Ialf så hade jag på mej dem hela tiden medans jag kutade upp och ner där i trapphuset.

Men efter ett tag så märkte jag hur folk jag mötte i hissen började stirra på mig. Då sa jag; Har ni aldrig sett en stressad hemtjänst med sockerplast förut eller?!?!

Sen skuttade jag vidare.
Där fick dem sig allt en tankeställare.

I´m in love whit you George!



Mohahahaha! Kan bara inte sluta garva.

Hon vill äta upp mig!

Idag när jag stod och väntade på bussen så kom det fyra ungdomar och gjorde mig sällskap, om man nu kan kalla dem de för dem var nog inte äldre än tolv.
Ialf så förundrades jag över att alla fyra hade en varsin enorm halsduk runt halsen. Det såg roligt ut.

Efter ett tag så tog två av "ungdomarna" av sig halsdukarna och då såg jag att båda två hade stora röda märken på halsen, precis som om någon hade försökt strypa dem.

Märkligt tänkte jag och fortsatte att mima till the subways. Sedan började "ungdomarna" att spotta på förbipasserande bussar precis som om de va arga på dem.

Men de är klart, hade någon försökt strypa mig så hade jag nog också varit arg.


Gooooosch!

Ikväll kommer Maddis! Hon kör själv så om alla håller sig innomhus så ska detta nog gå bra. Vi ska äta chips. Gott!
Jag var hos tandläkaren här om dagen, det var lagom roligt sisådär. Hade inga hål! Wihooo! Jag fick svara på massa roliga frågor och så. Summan av kardemumman är ialf att varken jag eller mina tänder är särskilt fotogeniska.


Tråkigt tråkigt tråkigt!

Jag har tråkigt. Väldigtr tråkigt. Jag har så tråkigt så jag funderar på att ta och sätta mig och pimpla i mitt akvarium. Så illa är det.

Undra vad de nappar bäst på, bröd eller mask?

Yummy!

Jag är sjuk, veldans sjuk. Eller inte! Lite sjuk.
Igår va jag på Gwen Stefani. De va grymt!
Men eftersom min kamera är så dum så fick jag inga bra bilder, så jag tänkte att jag slänger upp en från Red Hot Chili Peppers istället.
image38

Ni förstår väl sammanhanget?

Brum brum!

Jag har ingen anledning att va nervös längre. Maddis klarade körkortet!!!!
Nu ska hon bjuda mig på en resa tur och retur till sala.. hmmm...

image37


Polis polis potatismos!

Igår var mamma och jag ute på en liten roadtrip när en mötande bil började blinka åt oss.

Mamma: Va fasiken blinkar du på mej för. Lägg ägg!!
Jag: Det kanske är en polis där borta, eller så gillar han dig.
Mamma: Jaha, men dåså, va gulligt av han.

Humörssvängningar går i släkten för övrigt.
Idag blev jag och syster hembjudna till Madde för att se Desperate. Väl där gjorde Madde en kanalsökning och 5:an försvann. Gissa om systrarna nordling blev galna.

Vill du ha en video?

Nyss kom det en dam och knackade på dörren hos oss. Och min käre far öppnade. Och damen presenterade sig som nån larmförsäljare och sedan frågade hon: Är det du som bor här?

Och till min stora sorg svarade pappa ja. Jag som hade hoppats på att han skulle dra ett Bert citat och svarat: Ne, hela familjen är på semester, de sa dem ialf på telefonsvararen. Vill du ha en video?

Men de verkar inte som pappa delar min humor längre.


Do you like it?

Ta dadadaaaaaa! jag har ett nytt tema här i bloggen. Å de heter:

Filmrepliker som rubriker.

Och allt detta eftersom jag är känd för att kuna memorera ett helt manus utan några som helst problem. Jag är också känd för min extremt dåliga humor och ännu sämre filmsmak.

Ja ja, hur som haver så kommer det inte bara komma filmrepliker utan även några godingar från någon serie eller barnprogram. Kullamannen kanske=)

Adios amigos, I´ll be back!


Se upp för dårarna!

Idag va jag på glatt humör när jag skulle åka med bussen, men de varade inte länge.

Jag: God morgon! God morgon!
Busschauffören: Du, klockan är tolv.
Jag: Bara barnet, Dagen har bara börjat.
Busschauffören: Pffff. Gå och sätt dig.

Uppsalabuss, ljuva Uppsalabuss.

Jag vill ha mina fotbollsstrumpor!

Jag tycker inte om att använda strumpor. Så för att göra eländet så smärtfritt som möjligt så har jag köpt strumpor med Marilyn Monroe på bara för att då blir jag glad. Så jag har ungefär 7-8 par strumpor med Marilyn på i olika färger and i like it!

Men nu har jag märkt hur dessa strumpor helt plötsligt börjar försvinna från strumplådan och dyka upp på andra ställen, till exempel på min mammas fötter. Och detta stör mig. Det är ju mina strumpor med Marilyn på!

Finns det svenskt kaffe på hotellet?

Just nu ligger min pappa bakom min tv och nynnar: aj aj aj aj buff! aj aj aj aj buff! Jag tror han har ont nån stans
Borde kanske fråga om han vill ha hjälp men de orkar jag inte. Han klarar sig nog själv. Nu ska jag cykla till affären och köpa fika. det ska bli gott. Jag har snickerskakor som ingen orkade äta upp igår också. kan vara för att jag var taktisk och la fram dem när alla var mätta redan. Jag är så smaaaart!

Man var ju nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig.

Eller var det tvärt om....
Äh hur som helst så hade jag kul igår. Men min gula guppie håller på att dö. Det är tragiskt. Maddis försökte göra hjärt och lugn- räddning på han men jag antar att hon är för dålig på de. Hur som haver så är jag 19 nu. Ett år kvar till 20 och sen går det bara utför.

ha.. Ha.. ha den äran!

Jag fyller år idag, den ni! Och jag ska på Gwen Stefani nästa vecka! Oh yeaaaah!


Är du säker på att vattnet är hygieniskt?

Jag har fyllt på vatten till mina kära fiskar idag. Sen skulle jag lägga i en mattablett.. Å när jag skulle släppa ner den så råkar jag träffa farbror-blå(min blåa guppie) i huvudet. Och han är ju mina favorit! Så nu sitter jag här md skuldkännslor. Måste nog gå och dränka mina sorger i två avsnitt av Greys anatomy!

Smärta!

Om ni tar en 4 tons traktor och kör den över eran svank så kanske ni förstår hur jedrans ont i ryggen jag har. Kan knappt röra mig. Usch such! men imorgon fyller jag år! Ja juste! Kom ihåg de nu! Adios!

Vet du vad du har Hedlund?

Min mor har många saker gemensamt med Hedlund i Snowroller. Båda har extremt taskig tajming. Det är nämligen så att min mor inte riktigt förstår hela poängen med en mobil. Hon kan ringa mitt under en lektion, ett prov, en arbetsintervju, när man gör tvåan eller när man helt enkelt inte har tid att prata! Och allt detta bara för att "se hur det är med en". Men när man svävar i livsfara och man bara måste få tag i henne så har hon helt plötsligt glömt bort om det är grön eller röd lur man svarar med.

Men jag gillar min mamma.

Terve!

Min mamma har en finne i örat. Hon tycker det är jobbigt för hon förstår inte vad han sägar å sen gör den ont.
Skänk en tanke åt min mor.


Back in the days!

image36



För ett år sedan va jag i Sydafrika!
Nu är ni avundsjuka va?  De är inte alla som får betala 15000 för att flyga i 36 timmar och tillbringa sin 18:årsdag i ett iskallt djungelland och bli jagad av krokodiler innan frukost. Gud va jag längtar tillbaka.

RSS 2.0