Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Åter igen så ska jag snacka om de små patetiska varerlserna som klär sig i vita/blåa kläder med munskydd och kallar sig för tandläkare! Det låter ju väldigt flaschigt men i själva verket så är det inte ens ett riktigt jobb! Utan alla vilsna själar som arbetsförmedligen inte orkar ta hand om blir tandläkare! Så ni förstår ju vilken nivå dem ligger på.

Anledningen till att jag är så arg är för att under påskhelgen så fick jag tandverk och var tvungen att åka till akuttandläkaren. Där var jag tvungen att vänta i tre timmar medans personalen drack kaffe och diskuterade Let's dance. Sedan fick jag veta att anledningen till min enorma smärta vad att min kära tandläkare hade borrat för djupt i min tand när han skulle laga och lagt lagningen på nerven. Så nu va jag tvungen att rotfylla. Tack för den!

När jag sen i måndags släpar mig kallsvettig till tandläkaren så säger hon; Aj aj aj, detta behöver vi göra nått åt. Men det är ingen idé att dra ut på de, så jag bokar in dig på torsdag!
 Ha, för de va ju inte att dra ut på de!

Och nu idag då, efter att ha plågat mig i över en timme kläcker den underbara människan ur sig att hon inte hittar mina rotkanaler utan hon får skicka mig till en specialisttandläkare! Det kommer bara ta tre till fyra månader. BARA!!!!!! Sedan ler hon, ber mig luta mig bakåt, SLIPAR sedan bort HALVA tanden och lägger på en fyllning som smakar nejlika.

Så nu sitter jag har och tror att det är jul samtidigt som jag inte har nån tand kvar. Hur glad tror ni att jag är på en skala från 1-10? Jag skulle nog vilja gissa på en 9a.


"¤#&/¤#"!#¤((&/)()&¤#"!!!!"#())(/&¤#"!#¤&/()(/&¤#"¤&!!!!!!!!!


Kommentarer

Säg vad du tycker:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Har du nån mejl?: (ingen får se den mer än jag)

Har du en blogg?:

Har du något att säga?:

Trackback
RSS 2.0