Fy fasiken!

Nu har Carro och jag varit på Kina Garden och mumsat! Och satan i gatan vilken underhållning vi hade. Detta kommer att bli en lång historia så det är bästa att ni hämtar  popcorn.

Huvudpersonerna i denna blogg kan vi kalla för fjollan ca 15år,  mamman, låssasfarsan, 1:an och 2:an alla ca 45 år.

Det hela börjar med att när vi kommer in på stället så sitter alla utom fjollan och äter. Hon springer nämligen runt i skinnbyxer och pumps och skriker. (Varför vet vi inte) Vi  sätter oss ner och beställer och går sedan och tar lite av buffén och när vi kommer tillbaka så står fjollan, mamman och  låssasfarsan i ett hörn och skriker och skrattar. Sedan går dem tillbaka till bordet och sätter sig ner. Fjollan börjar då att tjuta och vrida och vända på sig som om nån kittlade henne. Efter ett tag så börjar hon gnälla ännu högre och slutligen börjar hon dunka huvudet i bordet. 1:an och 2:an börjar då fråga henne om allt är okej och hon svarar bara med att hon inte får berätta.

Efter ca 5 min börjar fjollan skrika högt "Ta upp de nu och få de gjort".  Medans fjollan skriker detta om och om igen samtidigt som hon dunkar huvudet i bordet och tjuter så har 1:an och 2:an fått in sina lyckokakor vilket är väldigt komplicerat för att ingen av dem kan engelska och måste därför fråga varenda levande själv om dem kan översätta åt dem.

Precis när allt håller på att spåra ut så tar mamman och låssasfarsan upp händerna som dem haft under bordet och visar att dem precis har förlovat sig.  Fjollan tjuter då ännu mer, dunkar huvudet i bordet och utbrister "Kors i taket morsan har förlovat sig". Sedan reser hon sig upp och i ett försök att springa i högklackat struttar hon iväg mot toaletten. När hon kommer tillbaka reser sig hela sällskapet upp och går där ifrån.

Måste säga att vi blev lite besvikna över de snabba slutet eftersom vi inte ens börjat med efterrätten än och våran enda underhållning försvann. Vi fick helt enkelt roa varandra i slutet....

Kommentarer
Postat av: carro

man måste vart där för att fatta, vikka idioter m'rktes att dom var från landet.

2008-03-29 @ 23:51:48

Säg vad du tycker:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Har du nån mejl?: (ingen får se den mer än jag)

Har du en blogg?:

Har du något att säga?:

Trackback
RSS 2.0